Palaa ylös
Seuraneiti

1 / 1

Seuraneiti

Kaari Utrio

21,60 €
Kiltti ja hiljainen mamselli Linda Melin ahkeroi köyhän kappalaisen pappilassa Ylä-Savossa ja Kajaanissa. Tulevaisuus on tiedossa: naimisiin jonkun papinapulaisen kanssa ja loppuelämä samaa askaretta. Mutta elämä muuttuu, kun Linda saa kutsun sukula
  • Historialliset romaanit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kaari Utrio
Lue lisää
Kiltti ja hiljainen mamselli Linda Melin ahkeroi köyhän kappalaisen pappilassa Ylä-Savossa ja Kajaanissa. Tulevaisuus on tiedossa: naimisiin jonkun papinapulaisen kanssa ja loppuelämä samaa askaretta.

Mutta elämä muuttuu, kun Linda saa kutsun sukulaisten luo pääkaupunkiin. Seurapiirien suosikki Victor Waldau vie savolaisen papintyttären ylhäisen kehän ytimeen. Linda liitää ylellisestä talosta toiseen, herättää ihailua ja ilkeää kateutta. Menoa seuraa huolestuneena serkku Claes Carleson, Poppelin kauppahuoneen perillinen.

Linda Melinilla on Helsingin piireissä puolellaan voittamaton etu: hänen kauneutensa häikäisee pilvisen päivän. Mutta onko kauneus lopulta etu vai taakka?

Kaari Utrion epookkiromaanin myötä lukija pääsee 1830-luvun Suomen suuriruhtinaskunnan pikkukaupunkien kamareista aristokratian saleihin ja salonkeihin ja oivaltaa Linda Melinin tavoin, mikä elämässä kuitenkin on tärkeintä.
Laji Historialliset romaanit
Formaatit Kirja
EAN 9789525330588
Julkaisija Amanita
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789525330588
Opetusmateriaali 0
Koko 464
Kirjailija Kaari Utrio
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja