Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Perhehoitoon sijoitettujen lasten antamat merkitykset kodilleen ja perhesuhteilleen

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Perhehoitoon sijoitettujen lasten antamat merkitykset kodilleen ja perhesuhteilleen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kati Hämäläinen

16,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kati Hämäläinen
Tässä tutkimuksessa selvitettiin sijaisperheeseen sijoitettujen kahdenkymmenen, iältään 8-12-vuotiaan lapsen kodille ja perhesuhteille antamia merkityksiä. Suomalaisissa sosiaalityön tutkimuksissa ei ole aikaisemmin haastateltu sijaisperheissä tällä hetkellä eläviä lapsia.Tutkimuksen mukaan sijaiskoti oli monella tavalla turvallisempi kuin entinen koti, mutta sijaiskodissa lapset myös kertoivat kokevansa vierautta ja erilaisuuden tunnetta. Lasten oli helpompi sopeutua sukulaissijaiskotiin kuin vieraaseen sijaiskotiin. Sijaisperheeseen sijoittamiseen sisältyy lapsissa väliaikaisuuden ja vierauden kokemusta. Tässä osoitetaan, että sijaisperheissä asuville lapsille verisiteet - erityisesti suhteet biologiseen äitiin ja sisaruksiin - olivat merkittäviä ja sijaisperhesuhteet jäivät niiden varjoon. Lapset odottavat toisaalta pääsyä biologisen perheensä luokse, toisaalta heidän pitäisi sopeutua sijaisperheeseen ja elää siellä mahdollisesti täysi-ikäisyyteen saakka.Tutkimus antaa äänen nimenomaan lastensuojelun asiakkaina oleville lapsille, jotka elävät sijaisperheissä. Se tarjoaa uuden näkökulman paitsi lastensuojelussa työskenteleville tai sosiaalialaa opiskeleville myös kaikille niille, joita perhesuhteet lapsen kokemana kiinnostavat.
Laji:
Sosiaaliset kysymykset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522261151
Julkaisija:
Väestöliitto
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522261151
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Väestöntutkimuslaitoksen julkaisusarja. D
Koko:
215
Kirjailija:
Kati Hämäläinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.