Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hymni työlle

Keijo Rantanen

Kirja

57,70 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-8 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Sekalaiset, Historia, Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Keijo Rantanen
Suomen Työväen Musiikkiliitto on vuodesta 1920 lähtien kehittänyt ja tukenut Suomen työväen musiikkiharrastusta. Liitto ei ole ollut jäsenmäärältään Suomen suurimpia työväenjärjestöjä, mutta maamme vanhimpana harrastajamusiikkijärjestönä se on piirtänyt vahvan jäljen suomalaisen musiikkielämän maaperään. Parhaimmillaan liittoon on kuulunut satoja työväenkuoroja, soittokuntia ja orkestereita, joiden riveissä tuhannet suomalaiset ovat saaneet kokea musiikin voiman. Liitto on tehnyt uraauurtavaa työtä työväen musiikillisen sivistyksen hyväksi sadan vuoden ajan.
Hymni työlle on ensimmäinen kattava kuvaus työväen musiikkiharrastuksen kehityksestä ja muutoksesta Suomessa sadan vuoden aikana. Miten sisällissodan raunioista uudelleen noussut laulun ja soiton liike on elänyt mukana kansakunnan vaiheissa? Miten poliittisen ilmaston muutokset ovat heijastuneet lauluun ja soittoon? Onko työväenmusiikki ennallaan vai katoamassa? Suomen Työväen Musiikkiliiton vaiheiden lisäksi teoksessa pääsevät ääneen ruohonjuuritason toimijat, työväenmusiikin työn sankarit.

Nokialaisen historiantutkija ja tietokirjailija Keijo Rantasen (s. 1974) erikoisaloja ovat työväenliikkeen historia ja suomalaiset tehdasyhdyskunnat. Kirjoittaja on myös aktiivinen musiikin harrastaja, ja hän on johtanut Nokian Työväen Mieskuoroa vuosina 1999-2014.
Laji:
Sekalaiset
Historia
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527322338
Julkaisija:
Lector Kustannus Oy
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527322338
Opetusmateriaali:
0
Koko:
472
Kirjailija:
Keijo Rantanen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .