Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kiinteistönhoidon käsikirja

1 / 1

Kiinteistönhoidon käsikirja

79,60
Kiinteistönhoidon käsikirja kertoo, mitä tarkoittaa käytännössä kiinteistöpalvelujen tuottaminen nykyaikaisesti ja asiakaslähtöisesti. Kiinteistönhoitaja saa kirjasta tarvittavat perustiedot kiinteistön yleishoidosta, talotekniikasta, korjaustöistä,
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
Lue lisää
Kiinteistönhoidon käsikirja kertoo, mitä tarkoittaa käytännössä kiinteistöpalvelujen tuottaminen nykyaikaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Kiinteistönhoitaja saa kirjasta tarvittavat perustiedot kiinteistön yleishoidosta, talotekniikasta, korjaustöistä, pihatöistä ja puhtaanapidosta, kiinteistönhoidon koneiden käytöstä sekä turvallisuusnäkökohdista - asiakaspalvelua unohtamatta.

Tämä kirjan 12. painos on päivitetty vastaamaan maaliskuussa 2020 voimaan tulleita puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- ja ammattitutkintojen (kiinteistönhoidon osaamisala) tutkintovaatimuksia. Myös lainsäädännön muutokset on huomioitu. Kirjaan on lisätty asiaa mm. asiakaspalvelusta, kiinteistön yleishoidosta sekä pienkoneista ja niiden huollosta.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi tuleville kiinteistöpalvelualan ammattilaisille. Se sopii myös käsikirjaksi alalla jo toimiville kiinteistönhoitajille, talonmiehille ja muille kiinteistöpalvelualan ammattilaisille.
Laji Tekniikka
Formaatit Kirja
EAN 9789516854970
Julkaisija Kiinteistömedia Oy
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789516854970
Opetusmateriaali 0
Koko 430
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja