Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Näe sydämellä

Kirsi Saukkola, Taina Laane

Kirja

39,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lapsipsykologia, Korkea-asteen koulutus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kirsi Saukkola, Taina Laane
Näe sydämellä - luo arvostava yhteys lapseen on myötätuntoinen ja oivalluttava kirja lapsen kohtaamisesta. Se auttaa aikuista ymmärtämään lasta paremmin ja toimimaan yhteistyössä lapsen kanssa arjen haastavissakin tilanteissa. Samalla lapselle syntyy tunne siitä, että hän on hyvä lapsi. Kirja pohjautuu ratkaisukeskeiseen toimintatapaan sekä positiivisen psykologian sovelluksiin. Se sisältää lukuisia käytännön menetelmiä ja esimerkkejä myönteisen arjen tueksi.

Kirjoittajat Kirsi Saukkola ja Taina Laane ovat kokeneita ratkaisukeskeisen menetelmän kouluttajia, valmentajia ja työnohjaajia. Kirsi Saukkola on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja ja hänet tunnetaan ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmennuksen pioneerina Suomessa. Taina Laane on YTM, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (MAPP) ja vapaa kirjoittaja, jonka erityisalaa ovat mindfulnessin sovellukset arjessa.
Laji:
Lapsipsykologia
Korkea-asteen koulutus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529385379
Julkaisija:
KirsiConsulting
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529385379
Opetusmateriaali:
0
Koko:
164
Kirjailija:
Kirsi Saukkola
Taina Laane

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .