Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kliininen tieto hoitoprosessissa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kliininen tieto hoitoprosessissa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kristiina Häyrinen

44,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lääketiede, Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kristiina Häyrinen
Suomessa sähköiset potilaskertomukset ovat jo käytössä lähes kaikissa terveydenhuollon organisaatioissa. Julkisuudessa on käyty viime aikoina runsaasti keskustelua niiden käytettävyyden ongelmista, samoin eri ohjelmistojen yhteistoiminnallisuuden puutteista tai tietojen saatavuudesta. Itä-Suomen yliopistossa tarkastettava terveystieteiden maisteri Kristiina Häyrisen väitöstutkimus osoittaa, että toimivissa sähköisissä potilaskertomuksissa tekniikan lisäksi käytettävien tietojen pitää olla yhteneviä.

Häyrinen tarkastelee tutkimuksessaan sähköisen potilaskertomuksen tietoja ja tietorakenteita, joita on toistaiseksi tutkittu vähän niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Suomessa sähköisen potilaskertomuksen tietosisältöjä on kehitetty asiantuntija- ja käyttäjälähtöisesti ja myös niiden käyttöä sekä käytettävyyttä on tutkittu enimmäkseen käyttäjien näkökulmista. Tutkimuksen aineisto koostui sähköisen potilaskertomuksen tietoihin ja tietokokonaisuuksiin liittyvän kirjallisuuskatsauksen aineistosta ja sähköisen potilaskertomuksen rekisteriaineistosta vuosilta 2003-2006. Tietoa kerättiin lääkäreiden, hoitajien ja fysioterapeuttien teksteistä.
Laji:
Lääketiede
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526105345
Julkaisija:
Itä-Suomen yliopisto
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526105345
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Dissertations in Social Sciences and Bu*
Koko:
99
Kirjailija:
Kristiina Häyrinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>