Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys
Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys
Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys
Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys
Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys
Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys

1 / 6

Kuuma digitaalinen infrapunasäteilylämmitys

521,99 €
Ominaisuudet? ? Kaukosäädin laihdutus ?: Huomaa, kaukosäätimessä ei ole nappiparistoa, hanki itse. Infrapunakankaat vapauttavat 9–14 um kaukosäteilyä, mikä voi tuottaa resonansseja ihmiskehon samoilla taajuussoluilla. Se aiheuttaa luonnollisia lämpö
Lue lisää
Ominaisuudet?
? Kaukosäädin laihdutus ?: Huomaa, kaukosäätimessä ei ole nappiparistoa, hanki itse. Infrapunakankaat vapauttavat 9–14 um kaukosäteilyä, mikä voi tuottaa resonansseja ihmiskehon samoilla taajuussoluilla. Se aiheuttaa luonnollisia lämpövaikutuksia ihmiskehoon. Rasva hapetetaan hiilidioksidiksi, veteen ja muihin happiyhdisteisiin. Kun hiki poistuu kehosta, saavuta terveellinen vaikutus.
? "Kätevä termostaatti?": Vieroitus, haihtuminen ja jäähdytys kestää vain 10 minuuttia, eikä sen muotoilu ole enää vaikeaa. Säätimen avulla lämpötila voidaan säätää 35-75 celsiusasteeseen, aika voidaan asettaa 15-60 minuuttiin. Laihdutushuovat molemmilla alueilla vähentävät kehon etu- ja takapuhdistusta. Polta rasvaa, vieritä norsun jalat, ohuet kädet, purista vatsan vatsaa, laihdutus.
Turvallinen vedeneristys?: Ulompi kerros on korkealaatuista PU-materiaalia, joka on vedenpitävä PVC. 180*80 cm (70,8*31,5 tuumaa), 200 kg (440,9 lb). Jopa eri nukkumisasennoissa sillä on joustava venytysmahdollisuus. Kuumalanka on suunniteltu kestämään kaikki venytykset tai taivutukset. Lisää 85 astetta, katkaisee automaattisesti linjan, lopettaa lämmityksen ja pudottaa hälytyksen minuutiksi, samalla kun lisätään infrapuna-lämmityslankaa ja lämpöhäiriöitä.
Miten se toimii?: Kaukosäteily, tunkeutuvat kehoon, makromolekyyliryhmän värähtely, muuttuvat lämpöenergiaksi, nostavat syvän ihokudoksen lämpötilaa, edistävät systeemistä verenkiertoa, puhdistavat kehon meridiaanit, hikoilevät laihtumiset / laihtumiset fysioterapia.
Sovelluksen laajuus ja väkijoukko ?: Tätä voidaan käyttää kuumassa lähteessä ja salonissa tai henkilökohtaisessa kauneudenhoitoon. Rakkaus kauneus nainen, Sub-terveys väkijoukko, lihavat ihmiset, synnytyksen jälkeiset naiset, kuntoutushoitopotilaat ovat ensimmäinen valinta. Vinkkejä, Jos paikka on liian lyhyt, taitettavat peitot lämmitykseen ovat ehdottomasti kiellettyjä. Kun lopetat sen käytön, muista jäähdyttää se, ennen kuin voit taittaa sen. Jos haluat puhdistaa, käännä märkä kangas kuivumaan ja pyyhi se. Kiitos huomiostasi.

Mikä on infrapunasauna?
1. infrapunasauna on eräänlainen sauna, joka käyttää valoa lämmön tuottamiseen. Näitä saunoja kutsutaan toisinaan infrapunasaunoiksi-"kaukana" kuvaa, missä infrapuna-aallot kuuluvat valonspektrille. Perinteinen sauna lämmittää ilmaa lämmöllä, mikä puolestaan lämmittää kehoasi. Infrapunasauna lämmittää kehoasi suoraan lämmittämättä ympärilläsi olevaa ilmaa.
2.Kauko -infrapunasauna ei ainoastaan puhdista rasvasoluja, vaan polttaa kaloreita (jopa 500 kaloria yhden kokonaisen istunnon aikana). FIR: n hyödyntämisen on todistettu olevan yksi tehokkaimmista ja tieteellisimmistä menetelmistä painonpudotukseen tai kehon uudelleen muotoiluun. Far Infrared Ray (FIR) jopa parantaa ja poistaa selluliittia. Selluliitti on geelimäinen aine, joka koostuu rasvasta, vedestä ja jätteistä, jotka jäävät taskuihin ihon alle. Infrapunasaunan aiheuttama runsas hikoilu voi auttaa poistamaan tämän ei -toivotun jätteen kehosta.

Kuinka käyttää sitä?
1.Kierrä saunan huopa ja liitä sen kaksi johtoa keskusyksikön lähtöliitäntään.
2.Anna asiakkaan makaa saunan huovan päällä ja aloita sitten toiminta.
3.Avaa virtalähde ja avaa kytkin.
4.Valitse aika -asetus ja aseta saunan työaika painamalla painiketta.
5.Paina asetuspainiketta, kun lämpötila 1 vilkkuu, paina painiketta ylös ja alas asettaaksesi OUTPUT 1: n lähtölämpötilan, asetuksen jälkeen se voi säilyttää numeerisen arvon automaattisesti.
6.Paina asetuspainiketta uudelleen, kun lämpötila 2 vilkkuu.
7.Kun työaika ja lähtölämpötila on asetettu, paina "S/P" -painiketta käynnistääksesi sanua -peiton
8.Kytke ja katkaise sähkölähde käytön jälkeen
Puhdista peite ja pidä se kuivassa paikassa

Lämpimiä vinkkejä:
1.Tuote on ehdottomasti kielletty taittamasta lämpöön.
2.Kone avaa peiton ja esilämmitä sitä 5 minuuttia ennen kuin henkilö astuu sisään.
3. on suositeltavaa käyttää ohuita puuvilla pyjamat tai kylpy pussit kerätä hikeä, tai käyttää kylpypyyhkeet.
4.Käytössä taitto ja korkeapaineinen lämmitys ovat ehdottomasti kiellettyjä, ja peitot voidaan taittaa mielivaltaisesti jäähdytyksen jälkeen.

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä