Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Muusikko edellä

Kirja

63,80 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Satavuotista itsenäisyyttään juhlivan Suomen ohella juhlii sadan vuoden merkkipaaluaan myös Muusikkojen liitto. Kulttuurialan valtakunnallisena
ammattijärjestönä se on koko olemassaolonsa aikana toiminut monin tavoin muusikkojen työskentelyolosuhteiden kehittäjänä - niin lainsäädäntöön, sopimuskäytäntöihin kuin koulutuskysymyksiinkin vaikuttavana tahona.
Laajojen teema-artikkeleiden muodostama juhlakirjan sisältö luo monitahoisen näkökulman maamme musiikkielämään ja sen taustavaikuttajiin viimeisen sadan vuoden ajalta. Kirjoittajat ovat tutkijoita, journalisteja ja muita alan asiantuntijoita.
Kuten mikä tahansa yhdistys, myös Muusikkojen liitto on yhtä kuin sen jäsenistö - juhlavuotena noin 3 400 eri musiikkityylien ammattimuusikkoa,
alalla sivutoimisesti työskentelevää, sekä alan ammattiopiskelijaa. Kollektiivisen edunvalvonnan ytimessä on kuitenkin siis suomalainen muusikko - yksilö, persoona, taiteilija ja käsityöläinen.

Muusikko edellä -kirjassa kuuluu muusikkojen ääni.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519548050
Julkaisija:
Selvät Sävelet
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519548050
Opetusmateriaali:
0
Koko:
812

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .