Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

J. W. Mattila Suursaarelta

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

J. W. Mattila Suursaarelta

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Liisa Murtti

55,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    15-30 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Liisa Murtti
Kuvataiteilija Johan Wilhelm Mattila syntyi Suursaaressa vuonna 1884 kalastajaperheeseen ja lähti jo nuorena taideopintoihin Helsinkiin. Hän osallistui piirtäjänä kansatieteellisille retkille Vienaan ja Baltiaan, maalasi tienvarsimainoksia Yhdysvalloissa ja työskenteli kotimaahan palattuaan vuosia mainospiirtäjänä. Suursaaren Villenä tunnettu Mattila maalasi, teki grafiikkaa ja valokuvasi ahkerasti. Kiinnostus musiikkiin vei hänet viulunrakennuksen pariin.

Taidehistorioitsija Liisa Murtin kirjoittama kirja on ensimmäinen J. W. Mattilasta laadittu elämäkerta. Murtin teksti luo kuvaa kotisaareen kiintyneestä taiteilijasta, joka löysi innoituksensa Suursaaren maisemista. Mattilan lempiaiheet, jylhä Haukkavuori, tuulen tuivertamat männyt, tyyni ja myrskyävä meri sekä saaren idylliset kyläkujat löytyvät kaikki kirjan sivuilta. Suursaaren menetyksen jälkeen taiteilija löysi uusia aiheita Suomenlahden saaristosta ja Lapista. Maisemien ohella Mattilan tuotanto sisältää paljon muotokuvia.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526743233
Julkaisija:
KYMENLAAKSON MUSEO
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526743233
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Kouvolan taidemuseon julkaisuja
Koko:
119
Kirjailija:
Liisa Murtti

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.