Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Maastotaulukot

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Maastotaulukot

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

17,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Maa- ja metsätalous
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Finnish
Maastotaulukoihin on koottu metsänhoidon suositusten keskeiset liitetaulukot. Maastotaulukot vastaavat vuoden 2014 metsälain ja vuoden 2020 Metsänhoidon suosituksia.

Vastaukset talousmetsien käsittelyä koskeviin keskeisiin kysymyksiin löytyvät Maastotaulukoista. Maastotaulukot on jokaisen metsäammattilaisen ja aktiivisen metsänomistajan työväline. Se on kätevä käyttää maastossa tukevan kierresidonnan ansiosta. Miellyttävä PET-muovi kestää kovaakin kulutusta säässä kuin säässä.
Laji:
Maa- ja metsätalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523380950
Julkaisija:
Metsäkustannus
Sidottu:
Kierreselkäinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523380950
Opetusmateriaali:
0
Koko:
48

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.