Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Eevaliisan nuket

Jukkapekka Kinnunen, Maija Holma, Raimo J. Kinnunen

Kirja

57,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Teatteri
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jukkapekka Kinnunen, Maija Holma, Raimo J. Kinnunen
Nukketaiteilija Eevaliisa Holma-Kinnunen (1930-2014) teki elämänsä aikana noin 3500 erilaista nukkea: nukkeja teattereille ja televisioille, opetusnukkeja peruskouluille ja yliopistoille, nukkeja seurakunnille ja päiväkodeilla, näköisnukkeja syntymäpäiväsankareille ja eläkkeelle lähteville. Tunnetuimmat nuket ovat TV2:n Pikku-Kakkosen Karvakuonot Ransu, Eno-Elmeri ja Riku.

Eevaliisalla oli omassa nukketeatterissaan Suvi-Pinxin taidenäyttelyissä ja Onkiniemen Musta & Valkea Ratsu -nukketeatteritalossa vuosina 1973-2013 monta sataa nukkea, joita lapset ja aikuiset saivat kokeilla. Kaikenkaikkiaan Eevun nukkeihin tutustui puolisen miljoonaa ihmistä: päiväkotilaista, koululaisia, yhdistyksien jäseniä sekä yksityisiä ihmisiä. Tavaksi tuli esittää yläkerran kokeiluteatterissa omia esityksiä ennen ja jälkeen nukketalon omaa esitystä, joka kesti noin puoli tuntia alakerran isommalla näyttämöllä. Raimo J. Kinnunen esiintyi nukkejen kanssa 1973-2014. Raimon ja Eevaliisan poika Jukkapekka Kinnunen osallistui myös esityksiin ja teki niihin omia nukkejaan, mm. krokotiilin ja hirmuisen lohikäärmeen.

Tässä kirjassa Esitellään kolmisensataa Eevaliisan nukkea Ora Turusen ottamin valokuvin. Mukana on myös Marjatta Ahvenaisen ja Jukkapekka Kinnusen satuhahmoja.
Laji:
Teatteri
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525483253
Julkaisija:
Athanor
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525483253
Opetusmateriaali:
0
Koko:
177
Kirjailija:
Jukkapekka Kinnunen
Maija Holma
Raimo J. Kinnunen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .