Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Veitola

(1)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Maria Veitola

25,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muistelmat ja elämäkerrat, Viestintä ja media, Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Maria Veitola
Kirja joka saa sut miettimään omaa elämääsi


Mistähän sä tunnet mut? Radiosta, telkkarista, lehtien sivuilta vai Instagramista? Vai naapurista: Punavuoresta, Imatralta tai Pohjois-Karjalasta?


Mitä sä tiedät musta? Että mulla on lyhyt tukka, erikoiset vaatteet ja paljon mielipiteitä? Ehkä sen, että mä oon kova yökyläilijä. Senkin mä oon tainnut kertoa, että mun lempiruoka on pizza ja että mulla on ihana perhe. Ja että mä oon bosslady ja feministi.


Mut tunnetko sä mut? Et tietenkään. Ethän sä voi tuntea mua.


Mä täytin just 45 vuotta ja vasta nyt musta tuntuu että mä tunnen mut. Mä oon kirjoittanut parinkymmenen vuoden ajan satoja kolumneja eri lehtiin ja nyt oon valinnut niistä osan tähän kirjaan. Ja mä oon muuttunut sinä aikana tosi paljon. Vaikka tavallaan oon ihan sama ihminen.


Ajattelin, että vois olla hauska idea kertoa tarinoita niiden kolumnien takaa ja avata vähän, että mitä muuta mulle on tapahtunut, mistä mä en oo koskaan kirjoittanut. Koska en oo ollut valmis tai en oo osannut.


Tässä kirjassa on hurjia, suloisia, surullisia, hauskoja ja vaikeita tarinoita mun elämästä. Tää kaikki on tehnyt musta sen, mikä olen. Ehkä tää kirja saa sut miettimään omaa elämääs. Mä luulen, että löydät monta juttua, jotka saa sut ajattelemaan ja joihin sä voit samaistua.


- Maria Veitola
Laji:
Muistelmat ja elämäkerrat
Viestintä ja media
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510431061
Julkaisija:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510431061
Opetusmateriaali:
0
Koko:
352
Kirjailija:
Maria Veitola

5.0

Perustuu 1 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-4)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.