Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Härkävuosi

Marika Lehto

Kirja

22,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Marika Lehto
Havahduttava tositarina hetkestä, joka voi muuttaa kaiken

Vuonna 2019 menestyvän yrittäjän ja kehonrakentajan Jari Mentulan elämä pysähtyi. Kuoleman porteilla käynyt mies joutui pohtimaan suhdettaan itseensä, kehoonsa, isyyteen, rahaan, maineeseen ja ajankäyttöönsä.

Härkävuosi on tarina Jari Mentulan kovimmasta vuodesta. Se on trillerimäinen kertomus siitä, miten huippu-urheilija ja työorientoitunut kehonrakentaja joutuu kovimman eteen: olenko enää minä, jos minulta viedään urheilijan identiteetti. Kirjassa Bull kertoo ajatuksiaan elämän ja arjen valinnoista, perheen merkityksestä ja suurista menetyksistä. Julkinen kuva Bull Mentulasta on monille tuttu, mutta minkälainen on mies lihasten takana?

Marika Lehto on Mikkelistä kotoisin oleva toimittaja-kirjailija ja viestintäalan yrittäjä. Lehto on saanut vuonna 2019 vuoden freelancejournalistipalkinnon ja hän oli ehdokkaana vuoden 2018 Suuren journalistipalkinnon ja tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon voittajaksi jutullaan ”Raakaa leikkiä - kullan kääntöpuoli”, joka käsitteli joukkuevoimistelun valmennuskulttuuria. Lehdon kirjoittama myyntimenestys Häkissä. Hannes Hyvösen tarina ilmestyi syksyllä 2020.

Jari "Bull" Mentula on menestynyt kehonrakentaja ja valmentaja, jonka tinkimätön tyyli tunnetaan niin Bull's all out -valmennuksista kuin lukuisista tv-ohjelmista.
Laji:
Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510467466
Julkaisija:
WSOY
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510467466
Opetusmateriaali:
0
Koko:
192
Kirjailija:
Marika Lehto

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .