Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Noora Räty - Leijonakuningatar

1 / 1

Noora Räty - Leijonakuningatar

Marika Lehto

22,90

-5%

24 €
Jääkiekkoilija Noora Räty on yksi Suomen menestyneimmistä urheilijoista, ja nyt hänen uransa ja elämänsä tärkeimmät hetket on koottu yksiin kansiin. Noora Räty – Leijonakuningatar kertoo Rädyn matkasta Espoosta isoon maailmaan. Kirja käsittelee is
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Marika Lehto
Lue lisää
Jääkiekkoilija Noora Räty on yksi Suomen menestyneimmistä urheilijoista, ja nyt hänen uransa ja elämänsä tärkeimmät hetket on koottu yksiin kansiin. Noora Räty – Leijonakuningatar kertoo Rädyn matkasta Espoosta isoon maailmaan. Kirja käsittelee isoja teemoja, kuten henkistä kasvumatkaa ja valintojen tekemiseen liittyviä haasteita.

Noora Rädyn tie pihapeleistä parrasvaloihin.

Sykähdyttävä tositarina poikkeuksellisesta lahjakkuudesta ja voitontahdosta, stereotypioiden murtamisesta sekä tasa-arvon tavoittelusta keskellä miehistä maailmaa.

Noora Räty oli lapsena ylivertainen poikien pihapeleissä ja unelmoi kehittyvänsä jonakin päivänä maailman parhaaksi jääkiekkomaalivahdiksi. Vielä teini-iässäkin Räty pärjäsi ikäisilleen pojille hyvin, mutta lopulta hänen oli tunnustettava tosiasiat: kun lahjakkaimmat nuorukaiset lähtivät liigapolulle haaveilemaan NHL-miljoonista, Rädyn piti keksiä itse, miten jatkaa unelmansa tavoittelua.

Noora Rädyn tarina vie Espoosta maailmalle ja pukukopin perukoilta palkintogaaloihin. Leijonakuningatar on kertomus huikeista voitoista, katkerista pettymyksistä, henkisestä kasvusta, vaikeista valinnoista, vääristyneestä valmennuskulttuurista sekä ennen kaikkea äärimmäisestä periksiantamattomuudesta.

Noora Räty on tehnyt monta kertaa suomalaista urheiluhistoriaa. Hän on ensimmäinen suomalaisnainen, joka on pelannut aikuisten miesten sarjassa ja maailman kovatasoisimmissa naisten liigoissa yhtenä ensimmäisistä naisjääkiekon ammattilaisista. Hän on osallistunut neljiin olympialaisiin, voittanut lukemattomia arvokisamitaleja ja tullut toistuvasti nimetyksi maailman parhaaksi naismaalivahdiksi.

Marika Lehto on Mikkelistä kotoisin oleva toimittaja-kirjailija ja viestintäalan yrittäjä. Lehto on saanut vuonna 2019 vuoden freelancejournalistipalkinnon ja hän oli ehdokkaana vuoden 2018 Suuren journalistipalkinnon ja tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon voittajaksi jutullaan ”Raakaa leikkiä - kullan kääntöpuoli”, joka käsitteli joukkuevoimistelun valmennuskulttuuria. Lehto on aiemmin kirjoittanut menestysteokset Häkissä – Hannes Hyvösen tarina sekä Härkävuosi. Jari "Bull" Mentulan tarina.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789510451137
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510451137
Opetusmateriaali 0
Koko 352
Kirjailija Marika Lehto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja