Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Polkupyöräkirja

1 / 1

Polkupyöräkirja

30 €
Suuren suosion saanut Polkupyöräkirja sisältää hyödyllistä ja yksityiskohtaista ohjausta polkupyörän huollon kaikilta osaalueilta ja kertoo myös alan viimeisistä uutuuksista. Tämä kirja sisältää yli 900 värikuvaa ja piirrosta ja esittelee pyörän huo
  • Kulkuneuvot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Mark Storey
Lue lisää
Suuren suosion saanut Polkupyöräkirja sisältää hyödyllistä ja yksityiskohtaista ohjausta polkupyörän huollon kaikilta osaalueilta ja kertoo myös alan viimeisistä uutuuksista.

Tämä kirja sisältää yli 900 värikuvaa ja piirrosta ja esittelee pyörän huoltoa raikkaalla tyylillä. Se on olennainen osa pyöräilijän varustusta.

Koska vasta-alkajien määrä pyöräilyssä kasvaa koko ajan, kirjassa on myös oma lukunsa pyöräilijän perustaidoista ja pyörän perushuollosta. Kokeneellekin pyöräilijälle kirjassa on paljon hyödyllistä tietoa esimerkiksi uusista kampisarjoista ja keskiölaakereista. Kaupunki- ja trekkingpyörät on myös kuvailtu yksityiskohtaisesti, samoin napavaihteet, -jarrut ja -dynamot.

Pyöräkirja ja hieman tervettä järkeä ja taitoa riittävät pyöräilijälle, jotta hän voisi luottavaisena selviytyä pyörän säännöllisestä huollosta, pienistä korjauksista ja jopa suuremmasta perushuollosta.
Laji Kulkuneuvot
Formaatit Kirja
EAN 9789524721868
Julkaisija Alfamer
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789524721868
Opetusmateriaali 0
Koko 190
Kirjailija Mark Storey
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja