Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Tukkijätkiä ja mottimiehiä

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Tukkijätkiä ja mottimiehiä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Markku Tanttu

17,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Markku Tanttu
Tuottelias ja rakastettu taidegraafikko, kuvittaja Erkki Tanttu (1907-1985) kaiversi pitkän uransa aikana satoja töitä puulaatoille, teki lähes 500 kirjankantta ja kuvitti noin 60 kirjaa. Sarjakuvahahmo Rymy-Eetua hän piirsi vuodesta 1930 vuoteen 1973.

Kaupunkilaispoika Tanttu vietti nuoruudessaan paljon aikaa sukulaistensa luona maalla. Töihin perehtyminen ja erityisesti maaseudun ihmisiin tutustuminen antoi vahvan perustan myöhemmälle taiteelliselle tuotannolle. Kirjan kuvat ovat sen verran pihkan tuoksuisia, että on helppo uskoa niiden takana olleen myös taiteilijan omakohtaista kokemusta.

Erkki Tantun poika kirjailija ja graafikko Markku Tanttu on koonnut tähän kirjaan isänsä metsätyötä ja sen tekijöitä kuvaavaa taidetta. Kirjan sivuilla esiintyvät jämerät tukkimiehet ja lupsakat hakokirveen käyttäjät sekä monenlaiset puuhastelijat. Kirjassa on piirroksia Seitsemästä veljeksestä sekä sarjakuvia, joissa Rymy-Eetu seikkailee metsä- ja klapitöissä. Mukana on myös runsaasti metsätyöhön liittyvien sananparsien kuvituksia.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523380189
Julkaisija:
Metsäkustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523380189
Opetusmateriaali:
0
Koko:
96
Kirjailija:
Markku Tanttu

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.