Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Hiusalan ergonomiaa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Hiusalan ergonomiaa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Merja Halonen, Merja Turunen

61,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Merja Halonen, Merja Turunen
Mitkä työasennot ja työvaiheet kuormittavat parturi-kampaajaa eniten? Missä syy ja mitä tehdä? Oma keho on parturi-kampaajan elinikäinen työväline, jonka väärä kuormittaminen heikentää oleellisesti työkykyä.

Opiskelijan on syytä opetella alusta pitäen ergonomiset työtavat osaksi ammattityötä. Hiusalan ergonomiaa -kirja sopii tähän hyvin. Se esittää ergonomiset, kehoa säästävät työtavat ja perustelee ne tuki- ja liikuntaelimistön ominaisuuksilla. Havainnollinen ja hauska kuvitus elävöittää ja tukee tekstin sanomaa.

Kirjan harjoitusten avulla lukija pystyy sekä arvioimaan omia työasentojaan että estämään niitä kehittymästä kehoa kuormittaviksi. Jo syntyneitä kehon virheasentoja kannattaa korjata, joten kirjasta ja sen harjoituksista on hyötyä myös ammatissa toimiville parturi-kampaajille.

Kirjoittajilla on pitkä kokemus hiusalan ergonomiaongelmista ja alan ammattilaisten kuntoutuksen ohjauksesta. Nyt tämä osaaminen on kirjana kaikkien ulottuvilla.
Laji:
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525228038
Julkaisija:
Eduxes
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525228038
Opetusmateriaali:
0
Koko:
81
Kirjailija:
Merja Halonen
Merja Turunen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>