Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Wallu Valpio

1 / 1

Wallu Valpio

29 €
Totuus ei kestä aina päivänvaloa Miten työttömän elämästä haaveilleesta timpurista tuli täystyöllistetty julkkis? Miksi juuri hän sai elättää itsensä olemalla humalassa ja päätään aukomalla? Wallu kertoo. Wallu Valpio tuli koko kansan tietoisuuteen
  • Muistelmat ja elämäkerrat, Kulttuuri-muut
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Mika Lätti
Lue lisää
Totuus ei kestä aina päivänvaloa

Miten työttömän elämästä haaveilleesta timpurista tuli täystyöllistetty julkkis? Miksi juuri hän sai elättää itsensä olemalla humalassa ja päätään aukomalla? Wallu kertoo.

Wallu Valpio tuli koko kansan tietoisuuteen MoonTV:n ja Far Out -ohjelman ansiosta 2000-luvun alkupuolella. Pintajulkkisten VIP-bileet ja Tavastian takahuone tulivat tutuiksi sittemmin pitkän uran tehneelle media- ja rockpersoonalle, kunnes lento päättyi sairaalaan. Oli itsetutkiskelun paikka. Oliko hän pelkkä hedonisti ja seksiaddikti? Pitäisikö pyytää anteeksi? Keneltä? Miten?

Wallu Valpio tekee elämäkerrassaan tilinpäätöksen eikä anna armoa itselleen. Teos on säästelemätön kertomus rock- ja viihdemaailman kulisseista.

Mika Lätti (s. 1969) on Karkkilassa asuva kirjailija ja elokuva-aktiivi. Hän tuli aikanaan tutuksi MoonTV:n Viktorius Kissana.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat Kulttuuri-muut
Formaatit Kirja
EAN 9789520412210
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789520412210
Opetusmateriaali 0
Koko 442
Kirjailija Mika Lätti
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja