Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Ilja Repin

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Ilja Repin

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

73,70 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Ilja Jefimovits Repin syntyi Ukrainassa vuonna 1844, teki tärkeimmät työnsä Pietarissa ja asui viimeiset vuotensa kuolinvuoteen 1930 Suomessa. Ilja Repinin merkitys Venäjän kulttuurihistoriassa on kiistämätön. Hän oli keskeinen 1800-luvun lopun realismin taiteilija - Tolstoin, Musorgskin ja Rimski-Korsakovin aikalainen ja ystävä.

Ilja Repin asettui 1900-luvun alussa elämänkumppaninsa, suomalaiset juuret omaavan Natalia Nordmannin kanssa Karjalan kannaksen Kuokkalaan. Rajan sulkeuduttua vallankumouksen jälkeen Repin jäi Suomen puolelle Penaty-huvilaansa. Repin ystävystyi Suomessa monien taide-elämän vaikuttajien kanssa, ja Penatyn pyöreän pöydän äärellä kokoontui sekä suomalaisia että venäläisiä kulttuurivaikuttajia.

Repin kirjoitti vuonna 1923 Eino Leinolle: Yli 20 vuotta olen työskennellyt Penatyssani. Olen istuttanut puita, kaivanut kaivoja, sirotellut kumpuja, muokannut maata, - - Paljon kävi luonani ystäviä, he kaikki olivat tunnettuja henkilöitä. Jokainen nurkka on muisto. Täällä kävelimme lammen rannalla Tolstoin kanssa. Verannalla lähes Talossa luki Teidän Gorkinne V.V. Stasoville. Penatyssa oli meidän onnemme...

Kirja koostuu artikkeleista, jotka luovat eri lähtökohdista laajempia katsauksia tai lähikuvia Ilja Repinin henkilöhistoriaan ja taiteeseen. Kokonaisuus rikastaa käsitystä Ilja Repinin elämästä ja toiminnasta erityisesti viimeisinä vuosina Suomessa ja tuo esiin aiemmin julkaisematonta kuva-aineistoa Kuokkalan vuosista.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525714166
Julkaisija:
Saimaan ammattikorkeakoulu
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525714166
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Saimaan ammattikorkeakoulun julkaisuja A
Koko:
158

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.