Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Eteeriset öljyt

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Outi Caven

19 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muoti
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Outi Caven
Sodium, Laureth Sulfaten, Ftalaatit ja natriumlauryylisultfaatti eli SLS - ja siinä vasta alku pitkästä listasta. Mitä nämä aineet ovat ja miten turvallisin mielin niitä voi käyttää arjessa? Elämme kemikaalien valloittamassa maailmassa ja arjessamme altistumme sadoille erilaisille terveydelle haitallisille kemikaaleille. Outi Cavenin teos Eteeriset öljyt - luonnonkosmetiikkaa & DIY reseptejä tarjoaa lukijalle parhaat keinot vähentää kemikaalikuormaa ja osoittaa, miten helppoa on valmistaa ekologista ja luonnollista kotikosmetiikkaa.
Caven on kirjoittamassa kirjasarjaa eteerisistä öljyistä; Sarjan ensimmäisessä osassa opastetaan lukijaa valmistamaan kemikaalitonta kotikosmetiikkaa eteerisillä öljyillä. Myöhemmin ilmestyvissä jatko-osissa paneudutaan myrkyttömään kodinhoitoon, eteeristen öljyjen käyttöön lemmikeille, leivonnassa ja ruoanlaitossa. Chakrat ja öljyt kirjassa taas paneudutaan myöhemmin kehon energiakeskuksiin.
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527240502
Julkaisija:
Basam Books
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527240502
Opetusmateriaali:
0
Koko:
200
Kirjailija:
Outi Caven

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.