Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Rautaruoho

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Rautaruoho

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Päivi Ketolainen

38,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Päivi Ketolainen
Kansantaiteilija Eino Rautaruoho (1900-1979) oli koskenpääläinen kyläseppä, mylläri ja ison perheen isä. Hän ryhtyi sommittelemaan kierrätysromusta taidetta. Merkittäviä teoksia olivat Karhu, Haikara, Piru ja Maahenki. Tunnetuin työ oli Kukko joka hurmasi Suomen Taideakatemian näyttelyssä taiteen asiantuntijat. Rautaruoho oli myös sahaa ja viulua soittava pelimanni, säveltäjä ja taidemaalari. - Ei maksa paljon ihmisen ilo, oli Rautaruohon tunnuslause.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526826905
Julkaisija:
Jämsän Kotiseutuyhdistys
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526826905
Opetusmateriaali:
0
Koko:
112
Kirjailija:
Päivi Ketolainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.