Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 19

    %

Pihan perinnekasvit

1 / 1

Pihan perinnekasvit

Pertti Salo, Ulla Salo

12,90

-19%

16 €
Pihan perinnekasvit tuo perinteiset, suomalaispihoilla vuosikymmeniä kukoistaneet kasvit takaisin puutarhoihin. Vanhat ja arvokkaat akileija, salkoruusu, aitoukonhattu, särkynytsydän, varjolilja ja palavarakkaus tulevat tutuiksi upein värikuvin, jotk
  • Puutarha
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Pertti Salo, Ulla Salo
Lue lisää
Pihan perinnekasvit tuo perinteiset, suomalaispihoilla vuosikymmeniä kukoistaneet kasvit takaisin puutarhoihin. Vanhat ja arvokkaat akileija, salkoruusu, aitoukonhattu, särkynytsydän, varjolilja ja palavarakkaus tulevat tutuiksi upein värikuvin, jotka vievät lukijan kotipihoille, puutarhoihin ja vanhojen perinnemaisemien äärelle. Koristekasvien lisäksi kirjassa esitellään mauste-, rohdos- ja lääkekasveja sekä kuitu-, väri - ja tarveainekasveja. Selkeät hoito- ja viljelyohjeet auttavat aloittelevaa puutarhuria onnistumaan ja innostavat kokenutta viljelijää kokeilemaan unohdettuja, perinteisiä suomalaisia kasveja.

Ulla Salo ja Pertti Salo ovat biologeja, tietokirjailijoita ja intohimoisia puutarhureita. Heillä on vankka kokemus puutarhakasvien viljelystä ja kiinnostus koristekasveihin. Aikaisempaa tuotantoa ovat mm. Koko perheen sienikirja (2006) sekä Salo - Piippo, Mielen ja rakkauden kasvit (2006).
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789523129863
Julkaisija Minerva
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523129863
Opetusmateriaali 0
Koko 246
Kirjailija Pertti Salo Ulla Salo
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja