Palaa ylös
Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus

1 / 1

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus

Maajid Nawaz, Sam Harris

16,80
17 €
Tässä lyhyesssä kirjassa Sam Harris ja Maajid Nawaz kutsuvat sinut mukaan äärimmäisen ajankohtaiseen keskusteluun: Onko islam rauhan vai sodan uskonto? Voiko sitä uudistaa? Miksi niin monet muslimit tuntevat vetoa ääriliikkeisiin? Mitä sellaiset sana
  • Islam
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Maajid Nawaz, Sam Harris
Lue lisää
Tässä lyhyesssä kirjassa Sam Harris ja Maajid Nawaz kutsuvat sinut mukaan äärimmäisen ajankohtaiseen keskusteluun: Onko islam rauhan vai sodan uskonto? Voiko sitä uudistaa? Miksi niin monet muslimit tuntevat vetoa ääriliikkeisiin? Mitä sellaiset sanat kuin islamismi, jihadismi ja fundamentalismi tarkoittavat nykypäivän maailmassa?

Paitsi, että tunnettu ateisti ja entinen muslimiradikaali ehtivät dialogin aikana analysoida asioita hämmästyttävän laajasti ja syvällisesti, erityisen merkille pantavaa on se, että keskustelu etenee maltillisesti ja kohteliaasti. Harris ja Nawaz ovat kyenneet saamaan aikaan jotakin aidosti uutta; he ottavat käsiteltäväkseen aiheen, joka on yksi aikamme polarisoituneimmista - ja ryhtyvät toimeen pelottomasti ja kokonaisvaltaisesti - ja saavuttavat edistystä.

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus on julkaistu nimenomaan siksi, että kirja kävisi esimerkistä ja toimisi innoituksena laajemmalle keskustelulle. Maailmassa, jota repivät väärinkäsitykset ja väkivalta, Harris ja Nawaz osoittavat, kuinka kaksi ihmistä, joiden näkemykset ovat hyvin erilaiset, voivat saavuttaa yhteisen maaperän.
Laji Islam
Formaatit Kirja
EAN 9789525182453
Julkaisija Scanria Oy
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525182453
Opetusmateriaali 0
Koko 139
Kirjailija Maajid Nawaz Sam Harris
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja