Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Valjasta mielesi voima hypnoosilla

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Valjasta mielesi voima hypnoosilla

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Sami Minkkinen

-19%
14,90 €
Suositeltu hinta: 18,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Arvioitu toimitusaika:
  Tuleva
  Alustava julkaisupäivä
  2021-02-15
 • Myyjä ja toimittaja Adlibris
 • Astrologia
 • Kirja
 • Nidottu
 • Finnish
 • Sami Minkkinen
Tässä kirjassa hypnotisoija, NLP-valmentaja Sami Minkkinen opastaa, kuinka voit voida kokonaisvaltaisesti paremmin sekä menestyä elämässäsi hypnoosin avulla.

Miltä tuntuisikaan elää entistä vapaampaa, aidosti unelmiensa elämää, jossa esimerkiksi se monille tuttu, negatiivinen itsepuhe ei enää hallitse elämää? Miltä tuntuisi päästä eroon rajoittavista peloista sekä uskomuksista?

Kirja antaa eväät meille jokaiselle todelliseen elämänmuutokseen, sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä, harjoituksia, joita voit pitää mukanasi arjessasi. Kirjaan sisältyy myös runsas nettimateriaali, äänitteitä sekä videoita.
Laji:
Astrologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523790346
Julkaisija:
Basam Books
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523790346
Opetusmateriaali:
0
Koko:
200
Kirjailija:
Sami Minkkinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.