Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Puutarha kukoistamaan

Kirja

45,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Parhaat vinkit viherpeukalolle yksissä kansissa! Upea uutuuskirja PUUTARHA KUKOISTAMAAN tarjoaa sinulle parhaat neuvot mökkipihalle ja kotipuutarhaan! Asiantunteva teos kattaa kaikki puutarhan osa-alueet: kukat, hyötykasvit, puut, pensaat, nurmikon, parhaat konstit, pihan suunnittelu ja paljon muuta. Kirjan neuvoilla istutat, leikkaat, kompostoit, kasvatat ja kylvät sekä torjut tauteja ja tuholaisia entistä helpommin. Oletpa sitten aloittelija, joka kaipaa ohjeita puutarhan perustamiseen tai pidemmälle ehtinyt harrastaja, joka toivoo vinkkejä jo olemassa olevan kohentamiseen, löydät tästä kirjasta neuvot siitä, miten teet puutarhastasi yksilöllisen ja juuri sellaisen kuin haluat. Monipuolinen opas, jossa yli 1000 keinoa tehdä puutarhaunelmista totta, on jokaisen viherpeukalon toiveuutuus!
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522960405
Julkaisija:
VALITUT PALAT
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522960405
Opetusmateriaali:
0
Koko:
279

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .