Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 70

    %

Suomalainen viherpiha

1 / 1

Suomalainen viherpiha

7,90

-70%

26 €
Unelmien piha viheriöi upeasti ja antaa yltäkylläisen sadon. Pihan kasvaminen kauniiksi, viihtyisäksi ja toimivaksi edellyttää monien perusasioiden tuntemusta. Kauniista pihasta haaveilevan kannattaa tutustua ensin Suomen erityisolot tuntevien asiant
  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Unelmien piha viheriöi upeasti ja antaa yltäkylläisen sadon. Pihan kasvaminen kauniiksi, viihtyisäksi ja toimivaksi edellyttää monien perusasioiden tuntemusta. Kauniista pihasta haaveilevan kannattaa tutustua ensin Suomen erityisolot tuntevien asiantuntijoiden neuvoihin. Suomalainen viherpiha tarjoaa selkeät ja ohjeet helppohoitoisen ja kauniin pihan suunnitteluun, kasvien valintaan, istuttamiseen ja hoitoon. Kirjan lopussa kurkistetaan puutarha-alan ammattilaisten omiin, persoonallisiin ja inspiroiviin pihoihin.

Maalajit ja maan hoitaminen
Taimien hankinta ja istutus
Lannoitus ja kastelu
Kompostointi
Puiden hoitaminen
Kiveyksen tekeminen
Nurmikon perustaminen ja hoito
Asiantuntijoiden vastauksia kysymyksiin

Suomalainen viherpiha on puutarha-alan ammattilaisten laatima perusteos ja alansa kestosuosikki. Kirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2006 ja se pohjautuu Viherpiha-lehdessä julkaistuihin artikkeleihin. Kirjan tekstien takana ovat Pentti Alanko, Teija Heinonen, Seppo Asikainen, Sinikka Neuvonen, Paula Ritanen-Närhi ja Anne Joutsenlahti-Lankinen sekä muut kokeneet asiantuntijat.
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789512413447
Julkaisija Gummerus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789512413447
Opetusmateriaali 0
Koko 206
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja