Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Lasten kodin ulkopuolelle sijoittamisen syyt, taustat, palvelut ja kustannukset

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Lasten kodin ulkopuolelle sijoittamisen syyt, taustat, palvelut ja kustannukset

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Salla Ikäheimo, Sylvia Hyry, Tarja Heino

24,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Salla Ikäheimo, Sylvia Hyry, Tarja Heino
Mistä kaikesta on kysymys silloin, kun yhteiskunta sijoittaa lapsen oman kotinsa ulkopuolelle? Keitä nämä lapset ovat, millaisista perheistä ja olosuhteista he tulevat? Tämä ajankohtainen tutkimus tuo esiin kriittisiä näkökulmia siihen, mitä palveluja lapset ja perheet ovat saaneet ennen lapsen sijoitusta kodin ulkopuolelle ja siihen, onko näiden palvelujen avulla onnistuttu vaikuttamaan lapsen tilanteeseen sitä parantaen. Tutkimus kurkistaa myös sosiaalityön sisään: millaisessa toimintaympäristössä sosiaalityöntekijät joutuvat tekemään vaikeita ratkaisuja. Tutkimuksen tekemiseen on osallistunut suuri joukko toimijoita. Tulokset perustuvat sosiaalityöntekijöiden tietoon ja heidän keräämäänsä laajaan lapsikohtaiseen aineistoon. ”Kun ajattelee sosiaalityötä Eerikan jälkeen, niin sitä ollaan valokeilassa… Olemme rohkeita, kun asetumme arvioimaan omia tekemisiämme. Sosiaalityön alalla on katsomista myös itseensä, ja että tämä onnistuu kaiken tämän jälkeen, mitä lastensuojelusta on mediassa ollut, ja on edelleen, ja asiat jatkuu. Aika poikkeuksellinen ammattikunta kaikkiaan arviomaan itseään kehittämisen hengessä!” - Sosiaalityöntekijä työpajassa
Laji:
Sosiaaliset kysymykset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523026438
Julkaisija:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523026438
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
THL raportti
Koko:
151
Kirjailija:
Salla Ikäheimo
Sylvia Hyry
Tarja Heino

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.