Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Lasten haastattelu lastensuojelussa

1 / 1

Lasten haastattelu lastensuojelussa

32,60
33 €
Lapsella on oikeus tulla kuulluksi, saada ja antaa tietoa sekä ilmaista mielipiteensä. Lapselta saatua tietoa pitää myös osata käyttää lapsen elämään vaikuttavissa päätöksissä. Tämä kirja kertoo, miten eri tavoin haastatteluja voidaan toteuttaa laste
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
Lue lisää
Lapsella on oikeus tulla kuulluksi, saada ja antaa tietoa sekä ilmaista mielipiteensä. Lapselta saatua tietoa pitää myös osata käyttää lapsen elämään vaikuttavissa päätöksissä. Tämä kirja kertoo, miten eri tavoin haastatteluja voidaan toteuttaa lastensuojelussa näiden tavoitteiden toteuttamiseksi.

Lapsia haastatellaan lastensuojelussa, kun halutaan rakentaa luottamussuhdetta lapsen ja ammattilaisen välillä, saada aikaan muutos lapsen elämässä tai selvittää, millainen lapsen elämäntilanne on ja mitä mieltä hän itse on siitä. Haastattelu poikkeaa merkittävästi arkisesta jutustelusta, jossa pelkkä kohtaaminen voi olla itsetarkoitus. Merkityksellistä on, miten lasten haastattelemiseen suhtaudutaan, miten haastatteluja tehdään ja miten lapsen osallisuutta vahvistavia haastattelukäytäntöjä tuetaan.
Laji Sosiaaliset kysymykset
Formaatit Kirja
EAN 9789524518000
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789524518000
Opetusmateriaali 0
Koko 196
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja