Palaa ylös
Tietojenkäsittelyn opinnäytetyö

1 / 1

Tietojenkäsittelyn opinnäytetyö

Timo Bister

76,90 €
Tämän kirjan tarkoituksena on selkiyttää opinnäytetyön aloittamisvaiheessa oleville opiskelijoille, mistä tietojenkäsittelyn alan opinnäytetyössä on kysymys. Millaisia vaateita opinnäytetyöhön kohdistuu, minkälaisista aiheista töitä on tehty ja mitä
  • IT-kirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Timo Bister
Lue lisää
Tämän kirjan tarkoituksena on selkiyttää opinnäytetyön aloittamisvaiheessa oleville opiskelijoille, mistä tietojenkäsittelyn alan opinnäytetyössä on kysymys. Millaisia vaateita opinnäytetyöhön kohdistuu, minkälaisista aiheista töitä on tehty ja mitä tutkiminen ja uuden tiedon tuottaminen tässä yhteydessä tarkoittaa?

Kirja pyrkii erityisesti tuomaan esille tietojärjestelmien kehittämiseen liittyviä tutkimuksellisia näkökulmia ja avaamaan esimerkein, mitä tietyt nimikkeet ja toimintatavat tarkoittavat oman alan kehittämisympäristöissä.

Kirja avaa näkökulmia aiheen valintaan ja tutkimusongelman jäsentämiseen sekä esittelee olennaisimmat tutkimusmenetelmät. Keskeinen sisältö kohdistuu alan luonteeseen selkeimmin soveltuvien toiminta- ja kehittämistutkimuksen, konstruktiivisen tutkimuksen ja suunnittelutieteen (Design science) ominaisuuksien avaamiseen.

Kirjan lopussa on 15 oppimistehtävää, jotka soveltuvat käsiteltyjen aiheiden syventämiseen ja näkökulman laajentamiseen.
Laji IT-kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789518305425
Julkaisija JYVÄSKYLÄN AMMATTIKORKEAKOULU
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789518305425
Opetusmateriaali 0
Sarja Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja
Koko 82
Kirjailija Timo Bister
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja