Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Mielensäpahoittaja. NYT.

1 / 1

Mielensäpahoittaja. NYT.

Tuomas Kyrö

Sisältyy kampanjaan: Black Friday
5

-67%

15 €
Sysisuomalaiselta hiihtoladulta näkee tarkemmin kuin eduskuntatalon portailta. Ajankohtainen yhteiskuntaoppi Suomen kansalle ja sen uusille edustajille. Mielensäpahoittaja käy läpi työn, talouden, ulko- ja turvallisuuspolitiikan, vanhustenhoidon, t
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Tuomas Kyrö
Lue lisää
Sysisuomalaiselta hiihtoladulta näkee tarkemmin kuin eduskuntatalon portailta.

Ajankohtainen yhteiskuntaoppi Suomen kansalle ja sen uusille edustajille.

Mielensäpahoittaja käy läpi työn, talouden, ulko- ja turvallisuuspolitiikan, vanhustenhoidon, tulevaisuuden ja menneisyyden. Kirjan päättyessä kansalainen ymmärtää oikeutensa ja velvollisuutensa, ja tietää kaiken tarpeellisen yhteiskunnasta.

”Kansa äänestää television pudotuskilpailuissa huumorihahmoja, kuten pierua, ja tanssikilpailun osallistujia. Ennen kansa lähetti postikortin Olympia-arvontaan tai vastasi Karpon Hannun kysymyksiin saadakseen joulukinkun. Kansa soitti radioon ja valutti sinne murheensa verotuksesta ja tonttirajoista. Kyllä ei kansalainen ole paha. Harvoin hyväkään. Kansa olemme me.”

Tuomas Kyrö (s. 1974 Helsingissä) on loistava humoristi, satiirikko ja taitava realististen tarinoiden kertoja. Useita romaaneja julkaissut Kyrö tunnetaan myös kolumnistina ja TV-panelistina. Lisäksi hän on suosittu podcast-ääni ja Twitterin seuratuin kotimainen kirjailija.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510443262
Julkaisija WSOY
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789510443262
Opetusmateriaali 0
Sarja Mielensäpahoittaja
Koko 165
Kirjailija Tuomas Kyrö
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja