Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Unelmien kalenteri

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Unelmien kalenteri

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

-13%
13,90 €
Suositeltu hinta: 15,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Itsensä kehittäminen, Almanakat ja kalenterit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish

Luo oma tulevaisuutesi – yksi päivä kerrallaan.

Tehokas työkalu muutosten vuoteen.

Bujotyylinen Unelmien kalenteri auttaa hahmottamaan tulevaisuuden ja ottamaan askelia tavoitteiden saavuttamiseen. Kaunis täytettävä kalenteri toimii tehokkaana organisoinnin työkaluna. Kirjaa joka kuukaudelle tavoitteesi, pura ne pienempiin osiin viikoille ja pohdi, missä onnistuit. Kalenterissa on myös tehtävä joka kuukaudelle: tee erilaisia moodboardeja, listaa inspiraationlähteitä, pelkoja ja unelmia ja mieti muutoskohteita. Vuoden aikana opit huomaamaan, mikä saa sinut voimaan paremmin ja miten saat elämästä enemmän irti. Pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys hyvinvoinnillesi, onnellisuudellesi ja unelmiesi toteutumiselle.

Sanna Sporrong on hyvinvoinnista kiinnostunut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kirjailija. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä olemaan onnellisempia ja tuntemaan itsensä paremmin. Häneltä on aiemmin julkaistu Onnellisuuskalenteri. www.sporrongform.se

Laji:
Itsensä kehittäminen
Almanakat ja kalenterit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510452363
Julkaisija:
WSOY
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510452363
Opetusmateriaali:
0
Koko:
256

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.