Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Osta halvalla, myy kalliilla

Kirja

Vesa Puttonen

44 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Valtiotiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Vesa Puttonen
Ostetaan halvalla ja myydään kalliilla. Sijoittaminen on teoriassa yksinkertaista, mutta käytännössä vaikeaa. Valtaosa sijoittajista kuitenkin ostaa kalliilla ja jää näin vaille maksimaalisia tuottoja. Vain pieni osa sijoittajista onnistuu löytämään ne halvat yritykset, jotka tulevaisuudessa muuttuvat kalliiksi. Miten he tämän tekevät?

Kirja käsittelee niin aloittelijalle kuin suursijoittajallekin osakesijoittamisen eri strategioita sekä millaisilla yksinkertaisilla strategioilla pääoma on mahdollista saada moninkertaistumaan muutamassa vuodessa.

Kirja selventää hyvin hajautetun osakesijoittamisen tarjoamat hyödyt, joilla pitkässä juoksussa mahdollistetaan sijoittamisen hyvä tuotto. Kirja antaa lisäksi neuvoja oman näköisen sijoituspolun löytämiseen ja muokkaamiseen, jota kulkemalla sijoittajalle avautuu mahdollisuus tehdä hyviä tuottoja. Päämäärää ei kuitenkaan saavuteta ilman systemaattisuutta ja itsekuria.
Laji:
Viihde
Valtiotiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510361948
Julkaisija:
Sanoma Pro
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510361948
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
WSOYPro
Koko:
152
Kirjailija:
Vesa Puttonen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.