Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Dropsie Avenue

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Will Eisner

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

29 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Sarjakuvat, pilapiirrokset
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Will Eisner
Dropsie Avenue - Katu Bronxissa kertoo elamasta Dropsie Avenuella, New Yorkin Bronxin vuokrakasarmeissa, tyolaisperheiden huonomaineisissa ja -kuntoisissa taloissa. Se on riipaiseva tarina alueen hitaasta matkasta rappioon seka kaunistelematon kuvaus amerikkalaisessa yhteiskunnassa lasnaolevasta piilo- ja julkirasismista. Katu Bronxissa on A Contract with God -trilogian itsenainen paatososa.

Will Eisner (1917-2005) oli yhdysvaltalainen sarjakuvataiteilija, jota pidetaan yhtena tarkeimmista sarjakuvataiteen kehittajista. A Contract with God -trilogia on hanen merkittavimpia toitaan. Trilogiaan kuuluvat Talo Bronxissa (Jalava, 1982), Elinvoima (Jalava, 1987) ja Dropsie Avenue - Katu Bronxissa.

Dropsie Avenue - Katu Bronxissa on ensimmainen joukkorahoituksella suomennettu sarjakuva. Sen toteuttivat yhteistyossa KVAAK Kirja ja Kustannusosakeyhtio Sininen Janis. KVAAK Kirja koostuu joukosta suomalaisia sarjakuva-alan ammattilaisia seka aktiivisia harrastajia, jotka toimivat vastikkeetta, rakkaudesta lajiin.
Laji:
Sarjakuvat, pilapiirrokset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527265086
Julkaisija:
Sininen Jänis
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527265086
Opetusmateriaali:
0
Koko:
184
Kirjailija:
Will Eisner

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.