Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Fortnite / Pubg - Presses Control for Mobile - peliohjain
Fortnite / Pubg - Presses Control for Mobile - peliohjain

1 / 2

Fortnite / Pubg - Presses Control for Mobile - peliohjain

24,99 €

-37%

Rek pris. 39,49 €
Fortnite / PUBG -peliohjaimen avulla voit liikuttaa, kiertää, kohdistaa ja ampua samanaikaisesti käyttämällä etusormiasi painikkeiden painamiseksi, jolloin kaikki komennot peukalolla eivät ole vaikeita. Näiden
Lue lisää
Fortnite / PUBG -peliohjaimen avulla voit liikuttaa, kiertää, kohdistaa ja ampua samanaikaisesti käyttämällä etusormiasi painikkeiden painamiseksi, jolloin kaikki komennot peukalolla eivät ole vaikeita. Näiden toimintojen samanaikainen käyttö lisää menestystäsi pelissä merkittävästi.

Helppokäyttöinen, sopii kaikille 4,5-6,5 tuuman iPhone / Android-puhelimien malleille. Sopii moniin ammuntapeleihin, kuten PUBG Mobile, Fortnite, Survival Rules, Survivor Royale, Critical Ops jne.

Siinä on tehokas lämmönpoistotoiminto, joka voi estää puhelimen ylikuumenemisen pitkään avaamalla tuulettimen, mikä pidentää puhelimen ja akun käyttöikää. Sisäänrakennettu 2000 mAh: n akku, PUBG-mobiiliohjain voi ladata puhelimen sen jäähtyessä. Älä pelkää akun loppumista kesken pelin.

Tekniset tiedot:
- Mobiili PUBG -peliohjaus
- Latauskaapeli
- Silikonityyny
- Ohjekirja
- Pakkauskotelo
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .