Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Fortnite / Pubg - Triggers Control for Mobile - Liipaisimet

1 / 1

Fortnite / Pubg - Triggers Control for Mobile - Liipaisimet

11,99 €
Fortniten tai Pubgin pelaaminen matkapuhelimellasi voi olla vaikeaa sormillesi, koska sinun täytyy sekä tavoitella että liikkua pelissä. Tämä mobiiliohjain auttaa erityisissä säätimissä, kuten laukais
Lue lisää
Fortniten tai Pubgin pelaaminen matkapuhelimellasi voi olla vaikeaa sormillesi, koska sinun täytyy sekä tavoitella että liikkua pelissä. Tämä mobiiliohjain auttaa erityisissä säätimissä, kuten laukaisimissa ja muissa asioissa, on mahdollista asettaa tiettyjä peliohjaimia myös itse peliin, nämä käsiohjaimet toimivat sekä Androidissa että iPhonessa. Mobiilipeliohjain, jossa on sekä tyylikäs muotoilu että mahtava toiminto!

Fortnite / Pubg Mobil Deluxe -laukaisimen ohjaus koostuu valkoisesta kovasta muovista, jossa on liipaisimet metallia. Ne on helppo kiinnittää puhelimeen ja niitä voidaan säätää pienellä läpällä takana.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .