Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Näytönsuoja Glass Elite Edge+
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Näytönsuoja Glass Elite Edge+

1 / 2

iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Näytönsuoja Glass Elite Edge+

42 €
ZAGG InvisibleShield Glass Elite Edge+ InvisibleShield Glass Elite on seuraava askel karkaistusta lasista tehtyjen näytönsuojien kehityksessä. Tämä näytönsuoja antaa puhelimesi näytölle erittäin vahvan suojan naarmuja, kolhuja ja likaa vastaan. Se
Lue lisää

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Edge+

InvisibleShield Glass Elite on seuraava askel karkaistusta lasista tehtyjen näytönsuojien kehityksessä.

Tämä näytönsuoja antaa puhelimesi näytölle erittäin vahvan suojan naarmuja, kolhuja ja likaa vastaan. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinisilikaatista. Takaa parhaan mahdollisen suoja naarmuja ja kolhuja vastaan. Se säilyttää näyttösi kristallinkirkkaan terävyyden taaten maksimaalisen kuvanlaadun.

InvisibleShield Glass Elite Edge+:ssa on polykarbonaattikehys lasin ympärillä. Kehyksen ansiosta lasi on suojattu reunasta reunaan, mutta kehys estää myös halkeamien syntymistä.  Näytönsuojan antimikrobinen käsittely estää hajuja aiheuttavien bakteerien kasvua ja suojaa mikro-organismien hajottavalta vaikutukselta.

Suojaa arvokas omaisuutesi InvisibleShieldin tähän mennessä vahvimmalla näytönsuojalla. Ylivertaisen suojan lisäksi säilytät kristallinkirkkaan terävyyden ja kosketusnäytön tarkan tunnun. Näytönsuojan kulmat ovat vahvistetut. Valmistuksessa väistämättömät mikroskooppiset halkeamat täytetään, kuten lakkauksessa. Tämä estää näkyvien halkeamien syntymisen. Pinnaltaan Glass Elite Edge+ on yhtä silkkisen sileän tuntuinen kuin alkuperäinen näyttösikin on. Siinä on lisäksi ClearPrint Technology, joka on rasvaa hylkivä pinnoite. Se tekee sormenjäljistäsi lähes näkymättömiä. Lasisuojan asentaminen on uskomattoman yksinkertaista. InvisibleShield-suojan mukana tulee sovitin, jonka avulla voit asettaa suojan paikalleen, painaa hieman ja katsoa, miten se imee itsensä tiiviisti laitteesi ruudulle.

Jos InvisibleShield-suojasi kuluu tai vaurioituu, se korvataan uudella niin kauan kuin omistat laitteesi.


Ominaisuudet

  • Se sopii: Apple iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE 2020
  • Materiaali: Karkaistu lasi
  • Väri: Kirkas
  • Ominaisuudet: Case friendly
  • Tuotemerkin: ZAGG InvisibleShield
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita