Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

2-pack Pop It Fidget Toy Original - Monivärinen - UUSI

1 / 1

2-pack Pop It Fidget Toy Original - Monivärinen - UUSI

11,99 €

-59%

Rek pris. 29,49 €
Tämä pop-fidget on erinomainen aistintyökalu, jota voit hämmentää uudestaan ja uudestaan. Paina vain kuplaa ja Pop It Fidget antaa hieman popping-äänen; käännä se sitten ympäri ja aloita alu
Lue lisää
Tämä pop-fidget on erinomainen aistintyökalu, jota voit hämmentää uudestaan ja uudestaan. Paina vain kuplaa ja Pop It Fidget antaa hieman popping-äänen; käännä se sitten ympäri ja aloita alusta! Pop It Fidget Bubble Circlen avulla sormesi ja kätesi ovat täynnä. Täydellinen sinulle, jolla on vaikeuksia pitää sormesi kurissa, ja sekä lapset että aikuiset pitävät tätä erittäin rauhoittavana. Paketti sisältää: 2 kpl Pyöritä sitä Erittely: - Materiaali: Silikoni - Koko: 12,5 cm HUOMAUTUS! Alle 3-vuotiaat lapset eivät saa käyttää sitä 1. Näytön ja valotehosteiden eroista johtuen todellinen väri voi poiketa hieman kuvan väristä. 2. Anna 1-3 cm erota manuaalisen mittauksen vuoksi.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .