Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Kotelo Oxford Eco Musta
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Kotelo Oxford Eco Musta
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Kotelo Oxford Eco Musta
iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Kotelo Oxford Eco Musta

1 / 4

iPhone 6/6S/7/8/SE 2020 Kotelo Oxford Eco Musta

42 €
Gear4 Oxford Eco Gear4 Oxford Eco on kätevä lompakkokotelo. Siinä on tilaa luottokorteille ja se antaa erittäin hyvän suojan putoamista ja kolhuja vastaan. Lisäksi se on valmistettu kierrätettyjen pullojen muovista. Oxford Eco suojaa laitettasi t
Lue lisää

Gear4 Oxford Eco

Gear4 Oxford Eco on kätevä lompakkokotelo. Siinä on tilaa luottokorteille ja se antaa erittäin hyvän suojan putoamista ja kolhuja vastaan.

Lisäksi se on valmistettu kierrätettyjen pullojen muovista.

Oxford Eco suojaa laitettasi täysin. Siinä on polykarbonaatista tehty selkätuki, TPU-kehys ja integroitu D3O®-materiaali. Sen elegantissa kannessa on lukko, joka pitää kannen suljettuna tarjoten laitteelle paremman suojan.

Tämän ansiosta Oxford Eco kestää jopa 4 metrin pudotuksen. 

Joustavaa kangassaranaa ja puoliksi irrotettavaa takaosaa voidaan säätää ja näin muodostaa teline, joka pitää puhelimesi mukavassa katselukulmassa.

Mikään ei suojaa laitettasi niin hyvin kuin D3O®. Tämä ainutlaatuinen materiaali tarjoaa ohuimman ja kehittyneimmän suojan putoamista ja kolhuja vastaan. 

Sitä on myös monissa kypärissä, hansikkaissa ja muissa suojavarusteissa, joita käytetään ympäri maailmaa sotilaiden, ammattilaisurheilijoiden, teollisuustyöntekijöiden ja moottoripyöräilijöiden keskuudessa.

Kunnollisen suojan ei tarvitse olla kömpelö. Gear4:n ohuen muotoilun ansiosta laitteesi on kätevä käyttää ja näyttää edelleen hyvältä.

Gear4 käyttää materiaaleina esimerkiksi polykarbonaattia (samaa materiaalia käytetään luodinkestävässä lasissa), termoplastista polyuretaania ja vertaansa vailla olevaa D3O®-materiaalia luoden tehokkaan suojan ja sileän tuntuman.

Oxford Eco ”halaa” ja yltää laitteesi kulmien yli antaen varman reunasta reunaan ulottuvan suojan, johon voit luottaa. Lisää tähän suojaava etukansi ja suojasi on täydellinen. Tämä kaunis lompakkokotelo antaa laitteellesi erinomaisen suojan.

Tietenkin Oxford Eco on yhteensopiva langattoman lataamisen kanssa, kuten kaikki Gear4-kuoret ja -kotelot.


Ominaisuudet

  • Se sopii: Apple iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE 2020
  • Materiaali: Kierrätetty kovamuovi, TPU
  • Väri: Musta
  • Ominaisuudet: Telinetoiminto, Korttitasku, Qi-yhteensopiva
  • Tuotemerkin: Gear4
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita