Palaa ylös
Assassins Creed Origins

1 / 1

Assassins Creed Origins

(6 arvostelut)
27,99
TUTKITTAVA MAA  Seilaa Niilillä, paljasta pyramiidien salaisuudet tai taistele vaarallisia vihollisia ja villieläimiä vastaan tutkiessasi tätä laajaa ja arvaamatonta ympäristöä. UUSI TARINA JOKA KERTA KUN PELAAT Tartu erilaisiin tehtäviin
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

TUTKITTAVA MAA 
Seilaa Niilillä, paljasta pyramiidien salaisuudet tai taistele vaarallisia vihollisia ja villieläimiä vastaan tutkiessasi tätä laajaa ja arvaamatonta ympäristöä.

UUSI TARINA JOKA KERTA KUN PELAAT
Tartu erilaisiin tehtäviin ja mukaansatempaaviin tarinoihin, joissa tapaat vahvoja ja ikimuistettavia hahmoja aina rikkaista aatelisista epätoivoisiin ulkopuolisiin.

AITO ACTION-RPG
Koe täysin uusi taistelutapa. Varasta ja käytä tusinoittain aseita, jotka on varustettu eri ominaisuuksilla ja harvinaisuuksilla. Tutustu edistymismekaniikkaan ja pane taitosi koetukselle taistellessasi ainutlaatuisia ja vahvoja vihollisia vastaan.

Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 3307216025795
P

Pettynyt

vuosi sitten

En ymmärrä miksi pelin ohjain komennot on muutettu täysin. Todella hankala päästä peliin sisälle tästä syystä. Ja pelissä joutuu vaan yrittää ylentyä, koska ylentymättä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä uusia tehtäviä läpi.

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

täyden kympin peli, laaja ja paljon tutkittavaa, mikä parasta tehtävät ei toista itseään parhain AC sarjan tuotos tähän mennessä 24,95€ oli hyvä hinta huippu pelistä

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Onnistunut paluu saagan juurille. Avoin kenttä vapaasti valittavilla tehtävillä ja uudistunut pelimekaniikka on onnistunut. Liikkumista on nopeutettu, mikä palvelee pitkien siirtymien tekoa. Maisemat ja tunnelma taattua Assassin's laatua.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Parasta assassin's creediä sitten brotherhoodin ja black flagin. Vahva suositus.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Aivan mahtava peli!!