Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Cars 3 Driven To Win

1 / 1

Cars 3 Driven To Win

(1 arvostelu)
19,99
Käynnistä moottorit ja laita rallivaihde silmään äärimmäistä rallikokemusta varten Cars 3: Driven to Win -pelissä, joka perustuu Disney•Pixarin Cars 3 -elokuvaan. Pelaa yli 20 kustomoitavalla hahmolla, mukaan luettuna Lightning McQueen, Jackson Storm
  • Ajopeli
  • Xbox One
Lue lisää
Käynnistä moottorit ja laita rallivaihde silmään äärimmäistä rallikokemusta varten Cars 3: Driven to Win -pelissä, joka perustuu Disney•Pixarin Cars 3 -elokuvaan. Pelaa yli 20 kustomoitavalla hahmolla, mukaan luettuna Lightning McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez sekä seuraavan sukupolven kilpa-autoilijat, yli 20 kilparadalla ikonisissa paikoissa, kuten Radiator Springsissä. Harjoittele ja kehitä taitojasi kuudessa pelimoodissa ja haasta perheesi ja ystäväsi Battle Racessa kisaan Ultimate Champion -tittelistä. Matkallasi Hall of Fame -kuljettajaksi harjoittelu ja taitosi antavat sinulle edun kisassa, jonka kuka vain voi voittaa.
Lisäosa Ei
Laji Ajopeli
Formaatit Xbox One
EAN 5051895410134
s

s.s

vuosi sitten

Hyvä ajopeli pienemmillekin, kun voi keskittyä ajamiseen ja temppuihinkin. TAmmukset tuovat sitten lisää haasteita, kun ajaminen onnistuu..

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.