EA Sports UFC 2 (Playstation 4)

EA Sports UFC 2
Lähetä ystävälle

-39%

€ 7.89
Ovh. € 12.99
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Ennakkotilaa EA SPORTS UFC 2 nyt, niin saat heti ensimmäisenä päivänä käyttöösi UFC:n Hall of Fameen kuuluvan ja kolminkertaisen King of Pancrasen Bas Ruttenin, japanilaisen vapaaottelulegendan ”The Gracie Hunter” Kazushi Sakuraban ja myöhemmin nimettävän mysteeriottelijan! *
* Internet-yhteys ja EA-tili vaaditaan. Vain yli 15-vuotiaat voivat luoda tilin.EA SPORTS UFC 2 ion täydellinen kamppailukokemus. Se tarjoaa upeat hahmografiikat ja animaatiot sekä mullistavan uuden Knockout Physics Systemin ja autenttiset peliominaisuudet.  Astu sisään Octagon:iin ja koe kamppailun jännitys.

UFC 2 tarjoaa syvän, autenttisen ja jännittävän kokemuksen heti pelin startista aina tyrmäykseen asti.

Peli tarjoaa upean kokemuksen kaikille kamppailulajien ystäville sisältäen viisi täysin uutta pelimoodia sekä uudistetun uramoodin, joka tarjoaa ensimmäistä kertaa UFC® -pelien historiassa mahdollisuuden luoda naispuoleisia kamppailijoita. Mukana on myös uusi Title Chase -järjestelmä Online Championships -mestaruustaistoja varten. Pelistä löytyy moodi jokaiselle pelityylille riippumatta siitä minkälainen kamppailija olet... viimeistele kamppailu upeilla tyrmäyksillä täysin uudessa KO -moodissa, luo ja hallitse oma kamppailijajoukkuettasi UFC Ultimate Teamissa tai luo unelmakamppailusi Custom Event Creatorilla.  EA SPORTS UFC 2 tarjoaa moodin jokaiselle kamppailufanille.

EA SPORTS UFC 2 tarjoaa kaikki vinkit ja työkalut MMA-lajin hallintaan. Harjoittele Practice Modella tai seuraa Grapple Assistin visuaalisia vinkkejä, jotka opettavat alasvientien, lukkojen ja monien muiden taitojen omaksumista.

UFC 2 tarjoaa syvän, autenttisen ja jännittävän kokemuksen heti pelin startista aina tyrmäykseen asti.

KNOCKOUT

 

 • Knockout-fysiikkajärjestelmä - Täysin uusi ja mullistava fysiikkapohjainen lyöntireaktio- ja tyrmäysjärjestelmä tarjoaa entistäkin palkitsevammat ja autenttisemmat tyrmäykset kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen tyrmäys on uniikki ja otteluiden viimeistely on entistäkin antoisampaa. 

 

 • Next-Level Submissions - Yllätä vastustajasi Flying armbarilla tai nopealla siirtymisellä suorasta polvilukosta kiertävään polvilukkoon. Mahdollisuus ketjuttaa pysty- ja mattotekniikoita vie EA SPORTS UFC 2 -pelin aivan uudelle tasolle.

 

 • Dynaaminen paini - Koe ensimmäistä kertaa missään MMA-pelissä vapaus hallita kunkin kamppailijan liikkeitä täydellisesti kaikissa painitilanteissa. Samanaikainen kahden kamppailijan interaktio herättää kamppailut eloon aivan uudella tavalla tarjoten parempaa reagointikykyä ja monipuolisuutta.

 

 • Kehittynyt puolustus - Et voi satuttaa sitä, mihin et osu. Kamppailijasi pään parempi hallinta mahdollistaa tulevien lyöntien väistämisen ällistyttävän jouheasti. Parannettu esto- ja torjuntajärjestelmä tarjoaa uusia työkaluja vastustajan tuhoisimpienkin hyökkäysten torjuntaan.

 

UPEA HAHMOGRAFIIKKA & KAMPPAILIJAROSTERI

 

 • Aidonnäköiset kamppailijat & upeat animaatiot - EA SPORTS UFC 2 puolustaa titteliään urheilupelien kiistattomana grafiikkamestarina.
  • Täysin uusi kasvojen mallinnus esittelee hiusfysiikan ja parannetun lyöntivaikutuksen, joiden myötä kamppailun etenemisen vaikutus hahmojen ulkonäköön on realistisempi kuin koskaan aikaisemmin.
  • Tuhannet yksilölliset kamppailuliikkeet ja -animaatiot tuovat persoonallista otetta ja uudenlaista atleettisuutta MMA-staroille. Tunnistat Conor McGregorin korkean koukkupotkun, Ronda Rouseyn starttitömistely ja monia muita liikkeitä, jotka tuovat kamppailijoiden persoonallisuutta esille.

 

 • Kaikkien aikojen suurin rosteri – EA SPORTS UFC 2 tarjoaa kaikkien aikojen laajimman kamppailijarosterin. Mukana on sekä MMA:n suurimpia staroja että nousevia tähtiä, jotka astuvat Octagoniin nykyisten ja menneiden UFC-urheilijoiden, MMA-legendojen ja ehkäpä parin yllätyksenkin kera.

 

PELIMOODI JOKAISELLE FANILLE

 

 • Syvä & autenttinen uramoodi - Oli tavoitteesi sitten olla painoluokkasi paras kamppailija tai ensimmäinen naiskamppailija, joka pääsee UFC Hall of Fameen, sinä hallitset omaa uraasi.
 • Harjoitusleiri: Täysin uusi harjoitusleirijärjestelmä tekee jokaiseen kamppailuun valmistautumisesta tasapainoittavan tavan kehittää oman kamppailijan kykyjä ja välttää mahdollista loukkaantumista, joka voisi tehdä seuraavasta ottelusta entistäkin haastavamman.
 • Naiskamppailijat: Nyt voit ensimmäistä kertaa UFC-pelien historiassa luoda naispuoleisen kamppailijan uramoodissa ja ohjata heidät UFC:n huipulle
 • Uran tähtihetket: Aloita Ultimate Fighter®-kamppailijana ja kohtaa autenttisia haastajia matkallasi kohti UFC-mestaruuttaa. Koe uran kehitykseen vaikuttavia tähtihetkiä areenan upeassa ilmapiirissä - ja pistä kaikki peliin kamppaillessasi Octagonissa.

 

 • UFC Ultimate Team – Kaikkien aikojen ensimmäinen “Ultimate Team” -kokemus 1v1 kamppailupelissä.
 • Luo oma joukkueesi, jossa on jopa viisi kamppailijaa eri painoluokissa hyödyntäen EA SPORTS UFC 2:n syviä kustomointitoimintoja.
 • Osallistu online tai offline-kisoihin kehittääksesi kamppailijaasi ja ansaitaksesi kolikoita.
 • Kerää kolikoita ja osta paketteja, joista löytyy erikoistuotteita kamppailijoiden suorituskyvyn parantamiseen.
 • Kustomoi kamppailijoitasi paketeista löytyvillä ominaisuuksilla, jotka voivat parantaa tai muuttaa liikkeitä, attribuutteja tai kykyjä - ja muovaa kamppailijoistasi UFC:n parhaita.

 

 • KO Moodi – Vapauta iskut, potkut, polvet ja kyynärpäät tässä nopeassa, hauskassa ja raivokkaassa moodissa; joka on täydellinen pikamatsien ottamiseen kavereiden kanssa. Säännöt ovat helpot... kamppailu jatkuu kunnes jompikumpi tyrmätään!

 

 • Luo omia tapahtumia – UFC tapahtumat tarjoavat jännitystä joka käänteessä ja kamppailukortin valinta on tärkeässä roolissa yhden maailman suurimman urheilutapahtuman luomisessa. Astu kisajärkkärin saappaisiin ja rakenna unelmiesi kamppailu valitsemalla sadoista MMA-kamppailijoista. Valitse ikoninen paikka, autenttiset tuomarit ja muokkaa otteluasetuksia - ja pelaa tämän jälkeen tapahtuma alusta loppuun varmistaen että tulokset vastaavat ennakkohypeä.

 

 • Online mestaruus - Astu Octagoniin täysin uudessa Title Chase -moodissa. Kisaa suosikkikamppailijoillasi ja testaa kykyjäsi muita pelaajia vastaan ympäri maailman. Voittoputkella pääset divisioonan mestariksi jonka jälkeen voitkin puolustaa mestaruusvyötäsi niin kauan kuin pystyt. Päivitetyn divisioonakehitysjärjestelmän ja täysin uuden Title Chasen myötä sinulla on entistä enemmän syytä rakentaa omaa online-nimeäsi.

 

 • Live tapahtumat – Ennakoi. Pelaa. Voita. Valitse mitkä kamppailijat voittavat oikean maailman matseja tulevissa UFC-tapahtumissa ja herätä ennakot henkiin virtuaalisessa Octagonissa. Voita pelinsisäisiä palkintoja nosta itseäsi tulostaulukossa kaikkien aikojen mahtavimmassa fantasiaennakoinnissa, jota olet ikinä pelannut.

 

 • Luo kamppailija – EA SPORTS UFC 2 vie hahmomuokkauksen uudelle tasolle esitellen Fighter Creation -työkalun, joka sukeltaa syvemmälle kasvomuokkaukseen, tatuointien kustomointiin ja ensimmäistä kertaa: mahdollisuuteen luoda naiskamppailijoita. Pelaajat voivat myös tuoda peliin oman GameFace-kuvansa ja muokata sitä täydellisyyteen... kunnes se saa toisenlaisen käsittelyn Octagonissa.

 

TYÖKALUT MMA:N HALLINTAAN

 

 • Oteavustaja – Otteiden opettelu voi olla haastavaa puuhaa mutta täysin uuden oteavustajan myötä se on helpompaa kuin koskaan. Visuaaliset vinkit auttavat pelaajia mattopelin viilaamisessa, alasvienneissä ja monessa muussa - täysin ajantasaisesti, mikä mahdollistaa ottelun viimeistelyn ammattimaiseen tapaan.

 

 • Harjoitusmoodi – Edes maailman parhaat MMA-kamppailijat eivät voita ilman harjoittelua. Vie aikaa ja vaivaa viilata omia kykyjä. Hyppää harjoitusmoodiin ja koe ympäristö, jossa voit harjoitella turvallisesti ilman jälkiseuraamuksia. Harjoitusmoodi on suunniteltu perusiskujen ja -otteiden opetteluun omassa tahdissa ennen kuin pistät taitosi koetukselle oikeassa kisassa.
 • Taitohaasteet – EA SPORTS UFC 2 tarjoaa 12 uutta minipeliä, jotka auttavat pelaajia oppimaan ja parantamaan pysty- ja maatason otteitaan.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Taistelu, Urheilu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 17-03-2016 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3035899886 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 2 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 0 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »