EA Sports UFC (Playstation 4)

EA Sports UFC
Lähetä ystävälle

-10%

€ 5.35
Ovh. € 5.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

EA SPORTS IGNITE teknologian tehostamana, EA SPORTS UFC tuo Octagonin sisällä tapahtuvan toiminnan, tunteen ja intensiteetin eloon tavalla mikä ei ollut aikaisemmin mahdollista. Seuraavan sukupolven True Player Motion ei pelkästään esittele eliitti vapaaottelijoiden monipuolisia, voimakkaita ja sulavia iskuja Precision Movement, Dynamic Striking sekä Strategic Submission Battles – teknologioiden avulla vaan herättää myös kamppailijat eloon todellisempina kuin koskaan aikaisemmin Full Body Deformation ja Real-Time Exertion – teknologioiden avulla. Human Intelligence –simulaatio ottaa harppauksen eteenpäin strategisen ja adaptoivan MMAi –järjestelmän avulla tuoden peliin kaikkien aikojen realistisimmat urheiluhahmot.

Bruce Lee pre-order offer

Saat Bruce Leen pelattavaksi hahmoksi 4 painoluokkaan - Bantamweight (135 lbs), Featherweight (145 lbs), Lightweight (155 lbs), Welterweight (170 lbs).

Oletko valmis astumaan Octagoniin kaikkien aikojen ikonisimmalla vapaaottelijalla? Ennakkotilaa EA SPORTS UFC ja saat Mixed Martial Arts -lajin isän, Bruce Leen, käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä! Kamppaile legendalla kaikissa neljässä painoluokassa ja testaa hänen kykyjään nykyajan parhaimpia UFC-kamppailijoita vastaan.

Astu Octagoniin kaikkien aikojen realistisimpaan kamppailuun. EA SPORTS IGNITE –teknologian tehostamana jokainen kamppailija, isku, maahanvienti ja lukko saa sinut tuntemaan taistelun.

 • MMAi – Vapaaottelijan äly on yhtä tärkeä kuin hänen sydämensä. Jokaisella lisensoidulla kamppailijalla pelissä on muuttuvat päämääränsä ja kamppailusuunnitelmansa perustuen heidän oikean elämän tapoihinsa ja kamppailutilanteisiin. Pysäytä kamppailijan käyttämä taktiikka A ja he mukautuvat käyttämään taktiikkaa B tai C. Mikäli kamppailija on pisteissä tappiolla, voit odottaa tekoälyn tähtäävän tyrmäykseen tai lukkoon. Älykkäämpi vastustaja tuo mukanaan haastavamman ja ennalta arvaamattomamman kamppailun.
 • Full Body Deformation – Kamppailijoiden välisen fyysisen kontaktin simulointi on tähän mennessä rajoittunut kehoihin, jotka hädin tuskin koskettivat toisiaan; tästä johtuen ne näyttivät ja käyttäytyivät kuin muovista tehdyt toimintalelut oikeiden eliittiurheilijoiden sijaan. Autenttiset fysiikat Fight Night -sarjaan tuonut tiimi vie pelin aivan uudelle tasolle esitellen täysin uudenlaisen koko kehon liikejärjestelmän, joka liikkuu ja muokkaa kamppailijan kehoa reaaliajassa.  Ensimmäistä kertaa jokainen sidonta ja lyönti näyttää aidolta.
 • Real-Time Exertion – UFC on yksi fyysisesti vaativimmista urheilulajeista ja se pistää vapaaottelijat antamaan kaikkensa jokaisessa taistossa. Real-Time Exertion tuo kaiken tuon toiminnan eloon pelikokemuksessasi. Tämä näkyy reaaliaikaisina ihon värimuutoksina, pintaan nousevina suonina, lihasten jännittymisinä ja selkeinä väsymyksen merkkien ilmestymisinä. Pääset todistamaan kaikkea sitä ponnistelua, mitä vaaditaan maailman parhaimmilta kamppailijoilta.
 • Kamppailijoiden olemus ja ilmeanimaatiot – EA SPROTS UFC vie pelihahmojen yhdennäköisyyden ja ilmeanimaatiot aivan uudelle tasolle. Jokainen pelin lisensoitu kamppailija on luotu korkearesoluutioisten 3D kasvo- ja kehotaltiointien avulla vallankumouksellisen yhdennäköiseksi ja autenttiseksi.  EA SPORTS IGNITEn tehostama uusi kasvojen animointiteknologia tuo peliin enemmän ilmeitä ja tunteita, tarjoten myös suurempaa tietoisuutta ja älykkyyttä Octagonin sisällä.
 • Precision Movement – MMA on urheilulaji, jossa jokainen sentti, askel ja liike voi olla ratkaiseva. EA SPORTS IGNITEn tehostama Precision Movement -liikejärjestelmä huolehtii kamppailijoiden aidoista liikeradoista estäen epärealistiset liukastumiset ja liukumiset matolla. Entistä realistisempi liikemallinnus tarjoaa realistisempaa toimintaa luoden uskottavampia kamppailuja.
 • Dynamic Striking – Vapaaottelijat käyttävät ympäristöä edukseen ja nyt tämä onnistuu ensimmäistä kertaa myös UFC-pelissä. Dynaaminen ympäristö mahdollistaa leuat loksauttavien liikkeiden toteuttamisen Octagonissa, mukaan lukien kiertopotkut, supermies iskut ja paljon muuta. Yhdistä kaikki nämä uudet mahdollisuudet ja kaikkien aikojen paras lyöntiteknologia, jonka ansiosta yksi täydellinen isku voi muuttaa koko kamppailun kulun.
 • Strategiset kamppailut – Mestaruusvyön voittamiseen tarvitaan kamppailutantereen dominointia. EA SPORTS UFC uudistaa pelin tehden koko kamppailun hallinnasta ja strategiasta entistä tärkeämpää. Aivan kuin oikeassa urheilussa, tulee EA SPORTS UFC -kamppailijoiden läpikäydä useita vaiheita päästäkseen hallitsemaan tai pakenemaan kamppailun päättävää luovutusta.
 • Todelliset vahingot – Jokainen kamppailija tietää, että yksi kunnon isku voi pilata päivän. EA SPORTS UFC esittelee epälineaarisen vahinkojärjestelmän, joka mahdollistaa isojen vahinkojen syntymisen yksittäisestä iskusta. Järjestelmä tuottaa laajan valikoiman erilaisia aitoja haavoja ja ruhjeita, jotka eivät ole olleet koskaan aiemmin mahdollisia kamppailusimulaatiopelissä.

 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Taistelu, Urheilu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 19-06-2014 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3023783444 Valmistaja: EA Sports
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 2 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 0 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »