Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Metro Exodus

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Metro Exodus

(0)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

22,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Toiminta
  • Playstation 4

Vuosi on 2036.

25 vuotta sen jälkeen, kun ydinsota tuhosi Maan, muutama tuhat eloonjäänyttä sinnittelee yhä Moskovan raunioiden alla, metrotunneleissa.

He ovat taistelleet myrkkyjä, mutanttipetoja ja paranormaaleja kauhuja vastaan ja kärsineet sisällissodasta.

Nyt Artyomin on kuitenkin paettava metrosta ja johdatettava Spartan-jääkäreiden ryhmä uskomattomalle koko maanosan kattavalle matkalle läpi postapokalyptisen Venäjän etsiessään uutta elämää idästä.

Metro Exodus on eeppinen, tarinavetoinen ensimmäisen persoonan räiskintä 4A Gamesilta, joka yhdistää tappavaa taistelua ja hiiviskelyä tutkimiseen ja selviytymiskauhuun yhdessä kaikkien aikojen syvällisimmistä maailmoista.

Tutki Venäjän erämaita läpi laajojen, epälineaaristen kenttien ja seuraa jännittävää tarinaa, joka kattaa koko vuoden keväästä kesään ja syksystä aina ydintalveen.

Metro Exodus on Dmitri Gluhovskin romaanien inspiroima ja jatkaa Artyomin tarinaa tähän mennessä mahtavimmassa Metro-seikkailussa.

Ominaisuudet

Lähde uskomattomalle matkalle – astu muokatun höyryveturi Auroran kyytiin ja liity eloonjääneiden kouralliseen joukkoon etsiessänne uutta elämää idästä.

Koe Sandbox-selviytymistä – kiehtova tarina yhdistää klassista Metro-pelaamista uusiin, valtaviin ja epälineaarisiin kenttiin.

Kauniin vihamielinen maailma – tutustu postapokalyptisen Venäjän erämaihin, jotka heräävät henkiin vuorokauden ja sään vaihtuessa dynaamisesti.

Tappavaa taistelua ja hiiviskelyä – saalista ja nikkaroi kentällä muokataksesi käsintehtyjen aseiden arsenaalisiasi ja taistele ihmisiä ja mutantteja vastaan jännittävän taktisissa taisteluissa.

Päätöksesi määrittävät tovereidesi kohtalon – kaikki kumppanisi eivät selviä matkasta; päätöksilläsi on merkitystä jännittävään tarinaan, mikä tarjoaa valtavasti uudelleenpelattavuutta.

Täydellinen tunnelma ja uppoutuminen – lepattava kynttilä pimeydessä; raskas henkäisy kaasunaamarin huurtuessa; mutantin huuto yötuulessa – Metro vie mukanaan ja kauhistuttaa sinua tavalla, johon muut pelit eivät pysty...

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
4020628779481

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>