The Sims 4 - Kimppapuuhaa (PC-Mac)

The Sims 4 - Kimppapuuhaa
Lähetä ystävälle
€ 29.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 2 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Tervetuloa Windenburgin uuteen ja kauniiseen maailmaan, joka on täynnä maalauksellisia maamerkkejä kuten puutarhalinnan pensassokkelo, houkuttelevia lampia jyrkänteiden tuntumassa ja salaperäisiä muinaisia raunioita. Käy paikallisissa tapahtumapaikoissa ja maistele espressoa kahvilassa, juttele ihastuksen kohteesi kanssa pubissa tai tanssi yön läpi diskossa. Osallistu muiden simien kanssa ryhmäaktiviteetteihin kuten pöytäjalkapallopeliin, eloisiin keskiyön kokkoihin, supersalaisiin tanssibileisiin ja paljon muuhun! Voit myös liittyä erilaisiin ryhmiin ja tavata uusia simejä. The Sims 4 Kimppapuuhaa Expansion Packissa* löytyy aina syytä yhdessä oleskeluun!

 

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Tutustu uuteen maailmaan: Löydä Windenburgin kaunis maailma! Tutustu idyllisiin naapurustoihin, joihin kuuluvat hurmaava maaseutu, vauhdikas keskusta-alue, ultramoderni liiketoiminta-alue ja upea yksityinen saari.

Käy tapahtumapaikoissa: Simit voivat tavata toisiaan monissa paikoissa! Nauti keskipäivän sim-katselusta ulkoilmakahvilassa, käy lasillisella paikallispubissa, tanssi yötä myöten maanalaisessa diskossa, eksy pensassokkelossa puutarhalinnan mailla, pulahda jyrkännelampien virkistäviin vesiin tai tutki salaperäisiä muinaisraunioita.

Tapaa uusia simejä: Elä herroiksi ja tapaa uusia simejä liittymällä erilaisiin ryhmiin, joista jokaisella on omat mielenkiinnon kohteet, luonteet ja tyylit. Hengaile lempiryhmäsi kanssa ja mene joko virran mukana tai aiheuta draamaa. Voit myös tavata muita ryhmiä. Kuka tietää, millaisia tarinoita siitä syntyy?Etkö löydä sinulle täydellistä ryhmää? Luo oma ryhmäsi ja räätälöi sitä. Eri ryhmien kanssa pelaaminen tuo simisi käyttöön yksilöllisiä ryhmäpalkintoja.

Hallitse tanssilattiaa: Vie bileet uudelle tasolle uusilla tiskijukan ja tanssijan taidoilla. Tuo väkeen eloa luomalla täydellinen musakokoelma tiskijukan aitiossa, ja sen jälkeen voit hypätä tanssilattialle ja esitellä uusia liikkeitäsi.

Biletä kaikkialla: Järjestä bileitä kaikkialla ja mihin aikaan tahansa! Suuntaa kohti raunioita tai mitä tahansa lempibilepaikkaasi, laita tiskijukan kamppeesi valmiiksi ja pistä bileet pystyyn, sytytä kokko ja tuo tunnelmaan eloa, yllytä simejä tekemään jotain hulvatonta ja hiivi salaa nopealle kuhertelutuokiolle naapurin simin kanssa.

Hanki tyyliä: Kokeile erilaisia asuja uuden vaatekaapin avulla ja katso, miten muut simit reagoivat joko hyvällä tai pahalla. Valitse asut kaikille simeillesi ja valmistaudu hauskanpitoon. Jos olet terhakalla tuulella, voit pujahtaa vaatekaappiin nopealle pelehtelytuokiolle.

*PELAAMINEN VAATII THE SIMS 4 -PERUSPELIN (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET.

 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Lapset, Simulaattori, Sims Expansion pack: Kyllä
Julkaisu: 10-12-2015 Arvioitu toimitusaika: alkaen 2 arkipäivää
Tuotenumero: 3034581665 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 3 Keskiarvosana: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Paljo kivoja uusia juttuja The Sims 4 Kimppapuuha pelissä.

toimii

Tosi kiva peli, The Sims 4 Kimppapuuhaa. Tykkään tosi paljon.

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 14 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 10 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »