Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

1 / 1

Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

(10 arvostelut)
5,99 €

-63%

16 €
Uskomattomia löytöjä Nathan Draken tarina alkaa kalastusveneestä Panaman rannikolla. Se tulisi antamaan uuden merkityksen seikkailulle. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception – kolme erittäin arvo
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

Uskomattomia löytöjä

Nathan Draken tarina alkaa kalastusveneestä Panaman rannikolla. Se tulisi antamaan uuden merkityksen seikkailulle. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception – kolme erittäin arvostettua peliä, yhdessä ensimmäistä kertaa ja PS4:lle muokattuina. Tämä on Uncharted: The Nathan Drake Collection*.

Astu Nathan Draken kenkiin ja seuraa legendojen jalanjälkiä matkalla, joka kattaa koko maapallon. Etsi El Doradoa, tarunhohtoista kultakaupunkia, käyttäen Sir Francis Draken omia muistiinpanoja. Kulje Marco Polon tuhoontuomitun retkikunnan reittiä halki Himalajan. Ja paljasta Arabian Lawrencen etsimä Aavikon Atlantis.

Matkalla voit nauttia Naughty Dogin tiimin verrattomasta tarinankerronnasta, kun Drake vaarantaa henkensä ja ystävyyssuhteensa löytääkseen huimat aarteet ennen armottomia vihollisiaan.

*Uncharted: The Nathan Drake Collection sisältää vain yksinpelikampanjat.

Uncharted: Drake's Fortune

400 vuotta vanha vihje Sir Francis Draken arkussa lähettää Nathan Draken etsimään tarunhohtoista El Doradon aarretta, mikä johtaa unohdetun saaren löytymiseen keskeltä Tyyntä valtamerta.

Etsintä muuttuu vaaralliseksi, kun Drake jää saarelle jumiin ja saa peräänsä palkkasotureita. Draken kumppaneineen on taisteltava ylivoimaa vastaan selviytyäkseen samalla kun he alkavat paljastaa saarelle kätkettyjä kaameita salaisuuksia.

Uncharted 2: Among Thieves

Ahdinkoon ajautunut Drake houkutellaan takaisin varkaiden ja ahneiden aarteenetsijöiden petolliseen maailmaan, jonka hän yritti jättää taakseen. Kun salaperäinen artifakti lähettää Draken matkaan etsimään legendaarista Shambhalan laaksoa Himalajasta, hän huomaa joutuneensa keskelle hengenvaarallista kissa-ja-hiiri-leikkiä ja vastassaan hänellä on oikeutta pakoileva sotarikollinen, joka etsii muutakin kuin kadonneen kaupungin tarunomaisia rikkauksia.

Drake joutuu petosten verkkoon ja tappavaan takaa-ajoon, joka koettelee hänen kestävyytensä rajoja, ja hänen on vaarannettava kaikki – mutta loppuuko hänen tuurinsa lopulta?

 

Uncharted 3: Drake’s Deception

Tarunhohtoisen "Aavikon Atlantiksen" etsintä lähettää aarteenetsijä Nathan Draken matkalle Arabian aavikon sydämeen, jossa hän ja hänen opettajansa Victor Sullivan saavat vastaansa hämäräperäisen salajärjestön ja sen armottoman johtajan.

Kun tämän kadonneen kaupungin kaameat salaisuudet paljastuvat, Draken matkasta tulee epätoivoista selviytymistaistelua, joka koettelee hänen kestävyytensä rajoja ja pakottaa hänet kohtaamaan syvimmät pelkonsa.
Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 711719710912
A

Aatu Viita

vuosi sitten

Hyvä oli tämä

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

M

Mm jM

vuosi sitten

Todella toimivaa klassikkoseikkailua!

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

2 vuosia sitten

Ei lisättävää muihin arvosteluihin. Todella hyvä remasteri.

A

Anonyymi

2 vuosia sitten

Paras seikkailu/Toiminta peli tähän mennessä todella koukuttava.

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

koukuttava