Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Watch Dogs 2

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Watch Dogs 2

(2)
Kirjoita arvostelu

Xbox One

19,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Toiminta, Seikkailu
  • Xbox One

Ennakkotilausbonus

Zodiac Killer -lisätehtävä – yksinpelin lisätehtävä Marcuksella pelattavaksi.

Ei-toivottu haamu San Franciscon menneisyydestä on palannut 50 vuoden hiljaiselon jälkeen. Tappaja asettelee uhriensa ruumiita ympäri Oaklandia kuten 60-luvun pahamaineinen Zodiac Killer, ja hän pilkkaa poliisia ja uutiskanavia koodatuilla viesteillään. Pura viestit ja metsästä tätä rikosten matkijaa. Tehtävän suorittamalla saa lisäbonuksen: ylimääräinen urban prison -asu.Käytä hakkerointia aseenasi Watch Dogs 2 -pelin massiivisessa ja dynaamisessa avoimessa maailmassa.

Vuonna 2016 monissa Yhdysvaltojen kaupungeissa otettiin käyttöön edistynyt käyttöjärjestelmä, ctOS 2.0, jonka tarkoituksena oli yhdistää kaupunkien infrastruktuurit turvallisemmiksi ja tehokkaammiksi metropoleiksi.

Olet Marcus Holloway, nerokas nuori hakkeri, joka asuu teknologisen vallankumouksen synnyinseudulla, San Franciscon lahden ympäristössä. Liittoudu DedSecin pahamaineisen hakkeriryhmän kanssa ja paljasta ctOS 2.0:n piilotetut vaarat, joita korruptoituneet yritykset väärinkäyttävät massiivisella skaalalla kansalaisten seuraamiseen ja manipulointiin.

Käynnistä hakkeroinnin ja DedSecin avulla vuosisadan tietomurto, kaada ctOS 2.0 ja palauta vapaus niille, joille se kuuluukin: kansalle.

TERVETULOA SAN FRANCISCON LAHDEN YMPÄRISTÖÖN
Tutki massiivista ja dynaamista avointa maailmaa uskomattomilla pelimahdollisuuksilla. Hakkeroi liikennettä ottaessasi osaa vaarallisiin ajojahteihin San Franciscon mutkittelevilla kaduilla, liiku katoilla Oaklandin värikkäissä naapurustoissa ja soluttaudu Silicon Valleyn teknologiayritysten toimistoihin. Teknologisen vallankumouksen synnyinseudulta löytyy useita salaisuuksia paljastettavaksi. 

 

HAKKEROINTI ON ASEESI
Hakkeroi kaupungin infrastruktuuria, jokaista verkossa olevaa laitetta ja kaikkien henkilökohtaisia tietokantoja. Hallitse miehittämättömiä lennokkeja, autoja, nostokurkia, turvallisuusrobotteja ja enemmän. Hakkeroi niin viholliset kuin sivullisetkin – manipuloi heitä eri tavoin käynnistääksesi ennalta arvaamattomia tapahtumaketjuja. Jokainen henkilö, jokainen heidän ajamansa ajoneuvo ja jokainen heidän omistamansa verkkolaite voidaan hakkeroida.

 

OHJAKSET OVAT SINULLA
Käytä hakkerointia ja hiiviskelyä suorittaaksesi tehtävät yhtään vihollista tappamatta tai yhdistä hakkerointi aseisiisi toimiaksesi astetta raaemmin. Kehitä pelityyliisi sopivia taitoja ja päivitä hakkerointityökalujasi – radio-ohjattavia autoja, nelikopterilennokkeja, 3D-tulostettuja aseita jne.

 

PIDÄ SAUMATTOMASTI YHTEYTTÄ YSTÄVIISI

Pidä yhteyttä ystäviisi uuden saumattoman moninpelin avulla, joka sisältää sekä yhteispelin että pelaajat vastakkain asettavia tehtäviä. Kaikki löytyvät jaetusta avoimesta maailmasta.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Xbox One
EAN:
3307215973622

4.5

Perustuu 2 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-3)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>