B BIOM 100 % luonnollinen öljy 30 ml granaattiomenansiemeniä
22,33 €
22,33 €
Pe, 12 kesä - ti, 16 kesä
Kotiinkuljetus
Turvallinen maksaminen
14 päivää avoin osto
Myyjä ja toimittaja
Tuotteen kuvaus
100 % luonnollinen granaattiomenansiemenöljy
Kosmeettinen granaattiomenansiemenöljy omaa merkittäviä ravitsevia, kosteuttavia ja ihoa elastisoivia ominaisuuksia. Granaattiomenansiemenöljy on runsaasti puniinihappoa sisältäviä lipidejä sisältävää, ja sitä käytetään kuivan ihon, ekseeman, psoriaasin, auringonpolttaman ja ikääntyvän ihon hoitoon. Polyfenoli- ja tokoferolipitoisuutensa ansiosta öljyllä on antioksidanttisia ominaisuuksia.
Korkean tyydyttymättömien konjugoitujen rasvahappojen pitoisuutensa ansiosta se vähentää turvotusta ja rauhoittaa lihaskipuja (suositellaan urheilijoille käytettäväksi hieronnoissa ja silmänympärysvoiteissa turvonneille silmille). Öljy stimuloi keratinosyyttien jakautumista, paksuntaa ihoa ja rajoittaa uusien verisuonten muodostumista – ihon pinnalle levitettynä se poistaa tehokkaasti soluja. Se uudistaa ihoa täydellisesti, stimuloi solujen uusiutumista ja parantaa ihon kimmoisuutta. Se torjuu hienoja juonteita ja on pelastus kuivalle, ikääntyvälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Öljyä käytetään tulehduksellisiin iho-ongelmiin, kuten akneen, ja parantavana aineena. Granaattiomenansiemenöljyllä on antioksidanttisia ominaisuuksia, se tuhoaa vapaita radikaaleja, kun taas estrogeeneilla ja fytoestrogeeneillä on kiinteyttävä vaikutus ja ne vähentävät hienoja juonteita. Sopii sekä kesä- että talvikäyttöön. Se suojaa ihoa haitallisilta auringonsäteiltä ja rauhoittaa ärsytystä. Talvella se suojaa pakkaselta ja voimakkailta tuulilta. Granaattiomenansiemenöljyä käytetään myös hiustenhoidossa. Sillä on ravitseva vaikutus, se vahvistaa hiusten rakennetta ja antaa niille terveen kiillon.
Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia hajusteita.
Sisältää omega-3-rasvahappoja.
Vaikuttavat aineet:
Luonnollinen granaattiomenansiemenöljy - kylmäpuristettu öljy sisältää bioaktiivisia ainesosia: tanniineja, fytosteroleja, flavonoideja, gamma-tokoferolia, sitruuna- ja omenahappoa sekä B-, C- ja PP-vitamiineja. Ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi sitä käytetään kosmetiikassa.
Käyttöohjeet:
- Antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia
- Tukee aurinkosuojaa
- Stimuloi ihosolujen uusiutumista
- Estää ihon ikääntymisprosesseja
- Silottaa ryppyjä
- Poistaa ihon kuivuutta ja hilseilyä
- Suojaa ilmakehän tekijöiden kielteisiltä vaikutuksilta
- Korkean öljyhappopitoisuuden ansiosta estää ihohuokosten tukkeutumisen ja mustapäiden muodostumisen
- Hierontaöljy: laimenna 4–5 tippaa öljyä 10 ml:aan perusöljyä.
- Kylpy: lisää täytettyyn kylpyammeeseen (37–38 °C) 5–3–4 tippaa öljyä, johon on sekoitettu 1 ruokalusikallinen hunajaa, maitoa tai suolaa. Hoidon kesto on 10–15 minuuttia.
- Ravitsevat kosmetiikkatuotteet: Sekoita 2–5 tippaa öljyä 10–15 ml:aan voidetta, balsamia, geeliä tai shampoota.
Vasta-aiheet: raskaus, imetys, ei saa käyttää vauvoilla.
INCI: Punica granatum -siemenöljy.
Paino, kilo
0.04
Tuotenro
87a4d5c4-8783-5b5b-b601-27cdd5debdb8
B BIOM 100 % luonnollinen öljy 30 ml granaattiomenansiemeniä
22,33 €
22,33 €
Pe, 12 kesä - ti, 16 kesä
Kotiinkuljetus
Turvallinen maksaminen
14 päivää avoin osto
Myyjä ja toimittaja