Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Yläkuu ja alakuu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Anne Pöyhönen

21,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kulttuurihistoria
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Anne Pöyhönen
"Kasvit istutettiin kasvavalla kuulla." eli miten kuu ennen vaikutti töiden tekemisen ajankohtaan. Suomalainen perinnetieto kuun vaikutuksista nyt ensi kertaa kirjaksi koottuna.

Kirjan alussa esitellään kuun merkitys entisajan ihmiselle valaisijana ja ajan näyttäjänä. Kuun eri vaiheiden kansanomaisten nimien selityksen jälkeen siirrytään tarkastelemaan sen vaiheiden vaikutusta eri töiden onnistumiselle niin metsästyksessä, kalastuksessa, kotitaloudessa, karjanhoidossa, maanviljelyksessä kuin metsänhoidossakin.

Vanhan kansan ihmiset kertovat tässä kirjassa omin sanoin miten työ piti ajoittaa, jotta saisi parhaan lopputuloksen. Lukija pääsee lähelle menneen ajan maailmankuvaa ja luontosuhdetta, ja voi eläytyä maailmaan, jossa luonnon voimien vuotuinen, kuukautinen ja vuorokautinen vaihtelu olivat tuttuja
elämän rytmittäjiä.
Laji:
Kulttuurihistoria
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529962402
Julkaisija:
Yläkuu kustannus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529962402
Opetusmateriaali:
0
Koko:
121
Kirjailija:
Anne Pöyhönen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.