Palaa ylös
Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret

1 / 1

Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret

Juha Pakkala, Raimo Hakola

49,50
50 €
Mitä Israelin kansan alkuperästä tiedetään? Milloin monoteismi eli usko yhteen Jumalaan syntyi? Kuinka laajalle hellenistinen ja roomalainen kulttuuri oli levinnyt Jeesuksen ajan Israelissa? Kävikö Jeesus teatterissa? Mitä kreikkalainen auringonjumal
  • Uskonto, Historia
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Juha Pakkala, Raimo Hakola
Lue lisää
Mitä Israelin kansan alkuperästä tiedetään? Milloin monoteismi eli usko yhteen Jumalaan syntyi? Kuinka laajalle hellenistinen ja roomalainen kulttuuri oli levinnyt Jeesuksen ajan Israelissa? Kävikö Jeesus teatterissa? Mitä kreikkalainen auringonjumala tekee juutalaisessa synagogassa?

Arkeologiasta voidaan etsiä vastauksia näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin, joihin Raamattu ei anna yksiselitteistä vastausta. Arkeologia avaa näkökulman, joka rikastaa kuvaa kristinuskon ja juutalaisuuden juurista ja osoittaa, kuinka monimuotoinen maailma Raamatun tekstien taustalle kätkeytyy. Kristinuskon ja juutalaisuuden juuret on ensimmäinen yleistajuinen mutta samalla tieteellinen suomenkielinen johdatus Raamatun arkeologiaan. Siinä kuvataan useita arkeologisia kohteita ja löytöjä, joita ei ole aiemmin esitelty suomenkielisessä kirjallisuudessa. Runsas nelivärikuvitus täydentää teoksen.

Raimo Hakola on Uuden testamentin eksegetiikan ja Juha Pakkala Vanhan testamentin eksegetiikan dosentti Helsingin yliopistossa. Pakkala johtaa arkeologisia kaivauksia Israelin Kinneretissä.
Laji Uskonto Historia
Formaatit Kirja
EAN 9789516076471
Julkaisija KIRJAPAJA
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789516076471
Opetusmateriaali 0
Koko 224
Kirjailija Juha Pakkala Raimo Hakola
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja