Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Suomen keskiajan kivikirkot

1 / 1

Suomen keskiajan kivikirkot

(1 arvostelu)
23,50 €
24 €
Suuren suosion saavuttanut teos esittelee Suomen keskiaikaiset kivikirkot, ja johdattaa monipuolisesti rakennusten kiinnostavaan historiaan. Näyttävästi kuvitettu kirja esittelee kirkkoja sisältä ja ulkoa, ja kiinnittää lukijan huomion mielenkiintois
  • Arkkitehtuuri
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Markus Hiekkanen
Lue lisää
Suuren suosion saavuttanut teos esittelee Suomen keskiaikaiset kivikirkot, ja johdattaa monipuolisesti rakennusten kiinnostavaan historiaan. Näyttävästi kuvitettu kirja esittelee kirkkoja sisältä ja ulkoa, ja kiinnittää lukijan huomion mielenkiintoisiin kalkkimaalauksiin, alttarikaappeihin, koristeluihin sekä muihin yksityiskohtiin.

Suomen keskiajan kivikirkot on käsikirja jokaiselle historiasta ja kulttuurista kiinnostuneelle, ja se toimii erinomaisena oppaana vanhoihin upeisiin kirkkoihimme.

Suomen Akatemiassa työskennellyt Markus Hiekkanen on Helsingin ja Turun yliopistojen dosentti.
Laji Arkkitehtuuri
Formaatit Kirja
EAN 9789522226006
Julkaisija SKS Kirjat
Sidottu Muu
Kieli Finnish
ISBN 9789522226006
Opetusmateriaali 0
Sarja Kirjokansi
Koko 654
Kirjailija Markus Hiekkanen
A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Kätevästi parin, kolmen päivän toimitusajalla saapui tämäkin kiitetty ja arvostettu tietoteos Suomen keskiaikaisista kivikirkoista, jossa paljon uutta, viimeaikaisiin tutkimuksiin perustuvaa tietoa. Kaiken populaariviihteen ohella cdon yllättää tällaistenkin kirjojen saatavuudella. Kiitos! Kirjaa suosittelen loistavaksi matkaoppaaksi suomalaisten kivikirkkojen pariin, matkaoppaaksi tosin tämä kirja tosin lienee ehkä hieman raskas, mutta loisteliaaksi tietoteokseksi.